Acum, nu c-as vrea s-o dau in offtopic, dar deja coman... cam exagerezi cu TS-urile. Nu ma deranjeaza absolut deloc ca ai adus vorba o data, de doua, de trei ori asupra unei probleme reale, dar, asa cum zicea si Twin Twin, cu al lui TS de 20 si ceva de ani, nu cred ca toate sunt gunoaie, asa cum pretinzi. O sa-mi zici ca nu ai zis asta, dar repetand la infinit aceeasi chestie.... Mai sunt pe aici cu TS-uri, membri vechi (ALEXGE, ANTONELCODREANU, TWIN TWIN, si altii pe care nu mi-i amintesc acum), si nu s-au plans de mai nimic, asa ca pici in ridicol...
Nu are rost sa reiteram povestea cu intretinutul masinilor... dar sa stii ca aici nu este vorba de cazanele cumparate cu 2-300 E, care s-ar inscrie in categoria de "gunoaie de TS", cand detinatorul isi face cont pe AC, intra 2 zile pana afla in ce stare a cump masina si apoi gata, s-a terminat cu dragostea de alfist...
Am inteles ca te pricepi, ca ai o masina extraordinara cu un motor extraordinar, dar fazele astea cu generalizarea si versus-ul "jtd-ul / gunoaiele de Ts" sunt cam de clasele primare...Am exprimat o parere obiectiva, care ar fi putut veni de la oricare dintre membri forumului, fie detinatori de jtd sau ts. Fara suparare... Cred ca intelegi...
|