comanr Quote:
stai man oleaca, faci tu educatie la cineva, sant cu alfe marlani la greu...uita te la mine!
care_este Quote:
Numarul masinilor Alfa Romeo din Romania este un bun punct de plecare in a intelege de ce probabilitatea ca cei care conduc alte marci sa fie nesimtiti este mai mare decat a celor care conduc Alfa.
@comanr - nu fac educatie nimanui .
Pentru mine Alfa Romeo este o arta . La fel ca si boxul . Muhammad Ali de exemplu , a practicat boxul ca pe o arta . A avut de toate de la acel "dans" in ring pina la fayr-play . In schimb , Tyson a practicat boxul dar nu a avut aproape nimic din ce a avut Ali . Doar gloria . Tyson a fost un fel de bmw-ist care conduce Alfa Romeo .
@care-este - nu doar numarul Alfelor din Romania . In general , lumea ii catalogheaza pe restul (bmw,audi) drept cocalari, manelisti , nesimtiti care conduc "bolizi" , etc . De ce e nevoie ca cei care intradevar sint Alfisti sa fie catalogati la fel ? Pentru mine , Alfa Romeo e mai presus de orice . Chiar daca spre exemplu cunosc pe cineva mai bine de 20 de ani care in final isi cumpara o Alfa Romeo doar pentru ca e mai ieftina decit ceea ce ar fi dorit el , daca incepe sa-si bata joc de masina in orice fel , am renuntat rapid la el . Oricit de bun prieten ar fi . Alt exemplu mai concret : fiu-meu , care are si el Alfa si se crede alfist , a fumat in masina anul trecut in iarna . O singura data l-am vazut si i-am spus :" inca o data daca mai simt sau vad ca fumezi in masina (cu toate ca e a lui) , cu mine ai incheiat orice legatura" . In prezent nu mai fumeaza in masina si sper sa nu o faca niciodata . De aceea am postat pe aceasta arie : pentru ca intradevar
m-a enervat ala cu Alfa .
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps