N-am mai scris de mult pe aici asa ca avand in vedere ca s-a facut frumos afara si am chef sa lucrez la masina, m-am hotarat sa scriu ca sa imi fac putin curat in cap
.
Ce am cumparat si urmeaza sa montez:
1: Axele cu came, cele pe admisie sunt pentru varianta non-cat (aia de 137 cai) si sunt pe Pittatore iar cele pe evacuare sunt una pittatore si una ajusa.
2: Toti cei 16 tacheti hidraulici (pe AE/Federal Mogul)
3: Discuri de frana fata 284/22 ( de 155 v6) + etrieri de calibra turbo+ furtune de frane de calibra turbo= upgrade frane plug and play (de la 239 la 284) + discuri de frana spate (standard) + placute de frana fata/spate + lichid de frana ATE blue.
4: Set complet de bucsi powerflex.
5: Alte piese pentru motor (pompa apa, segmenti, simering arbore, + axe + garnituri capace culbutori, etc.)
6: Burduf caseta de directie (ocazie cu care o sa schimb si caseta de directie cu cea de pe 33 SW care este intr-o stare mult mai buna)
7: BANDOURI!!!!! Am reusit cu greu sa gasesc doar 3 din 4 bandouri, al 4-a cel de la sofer il voi lua de pe SW si il voi vopsi (sper sa nu se vada),
8: REZERVOR!!!!! Al meu era ruginit si in interior, daca il zgaltaiai putin se auzea de parca incepea concertul unei formatii de mariachi
, pe langa asta mai avea si vreo 231515 gaurele. Am avut norocul sa gasesc rezervorul in Austria, a costat vreo 160 EUR cu tot cu transport (nou era 2000 ron DACA gaseam) si provine de pe un 33 care prin 98 a fost facut de curse si i-a fost inlocuit rezervorul cu unul omologat. Astfel rezervoru asta sta de ceva ani intr-un garaj, are urme de rugina pe afara insa pe dinauntru este impecabil, urmeaza sa il duc la sablat + vopsit.
Ce urmeaza sa cumpar:
1: Parbriz +granituri
2: Rulmenti roti (la inceput dosar fata)
Planul pentru inceputul de primavara e sa demontez tot ce tine de suspensie fata + spate (inclusiv punte spate si fuzete), le duc la sablat + vopsit, montez bucsile powerflex si le montez inapoi pe masina. Amortizoarele le duc la refacut la dl. Codescu . De asemenea as vrea sa dau si cardanul la sablat + vopsit si apoi la echilibrat, vreau sa fie totul curat sub masina.
Referitor la motor, am gasit pe cineva care imi va porta chiulasele si imi va usura si echilibra arborele cotit, e un tip care are mai multe 33-uri de curse (printre care si un 16v care face 10k rpm), de asemenea acesta imi va si bucsa motorul (am uzura mare pe camasi) .
Printre altele mai urmeaza sa imi duc si plafonul la imbracat in panza neagra + boardul si volanul si maciuca de la schimbator la imbracat in piele.
Scaunele, banchetele si fetele de usi care au stat destul de expuse si sunt cam jegoase, le fac pachet si le duc la MR CAP la o curatare profi.
Am o problema la vitezometru si trebuie sa il duc la cineva care se pricepe sa imi zica ce si cum.
Desigur ca pentru a face ce am scris mai sus mai sunt multe chestii marunte de facut care tot apar cand nu te astepti (spre exemplu nu pot scoate senzorul abs de pe fuzeta si imi e frica sa nu il stric) si pe langa cele mai sus scrise mai sunt si altele care trebuie facute insa acum imi scapa. Sper sa pot reveni si cu poze cat de curand.
LE: Sper sa reusesc sa termin pana la FEST!