Imi aduc aminte acum 5 ani cind am cumparat 156 1.9 jtd eram inal 9-lea cer ,dupa o Dedra 1.6 si o 146 1.4ts junior in sfirsit gasisem masina viselor mele. Avea 50mii la bord ,si in primele drumetii pe care le-am facut am zis ca nu ma mai scap de ea. Era masina ideala pt mine.... silenzioasa, economica dar cu un bun cuplu,cu o viteza de croaziera destul de indrazneata,era cum zice romanasul o masina LEGATA. faceam comparatie cu un bmw diesel al unui prieten care ta turatii de relanti ai vibra volanul la alfita nu...Dar cu timpul si dupa 130mii/km masina sa schimbat enorm ,chiar azi observam ca la relanti vibreaza volanul si bordul....si nu mumai...in general masina adevenit foarte zgomotoasa ,ma refer la toate plasticurile interne ,mici vibratii si scartaieli cind treecpeste denivelari. Mentionez ca pina acum inafara reviziilor regulate(ulei,filtre,placute,etc)am schimbat de curind bratele sup si inf orig. revizionat caseta de directie ,bara tors orig.bielette antirol. pompa de apa si termostatul si acum 3 ani ambreaj complet valeo .Masina din pdv tehnic nu are probleme nu are batai, trage bine si se intinde la drum dar nu mai este masina legata pe care o aveam o data....
Nu stiu daca ar trebui sa schimb si suporti de la motor....si sa controlez si injectoarele?