yux_mm Quote:
Revin cu o intrebare, si aici m-as adresa in primul rand celor care se ocupa de administrarea acestui site/forum si membrilor fondatori ai asociatiei. Am incercat in post-ul anterior sa ma lamuresc ce este cu site-ul gasit de mine, si al carui nume nu il pot posta aici deoarece se va citi ca o insiruire de stelute. Acest site se autointituleaza site-ul oficial al asociatiei Alfa Romeo. Exista acolo si un link catre un forum, si o parte din cei inscrisi acolo (sau poate toti, nu am cum sa stiu), activeaza si pe acest forum.
In afara de acest lucru nici macar in PM nu apare numele lui, el fiind in continuare cenzurat. Am inteles ca in cadrul topic-urilor nu e bine sa apara adrese sau nume pentru a nu se face reclama, dar de ce aceasta cenzura si in cadrul PM-urilor. E ciudat si de ce nu, frustrant. Parca am lasat in urma cu vreo 20 de ani era cenzurii. Daca ar exista o concurenta intre cele 2 asociatii, aceasta ar trebui sa se manifeste altfel, si nu prin cenzura si limitarea accesului la informatii. Adica ce vreau sa zic eu este cam asa: daca am un cal cu care particip la curse si vreau sa castig, nu trebuie sa realizez acest lucru dandu-le celorlati cai purgative ca sa nu mai ajunga la linia de start; ar trebui sa-mi antrenez eu calul sa fie mai bun ca ceilalti. Nu?
Cel putin asa vad eu treaba asta. Dar daca exista alte motive, pe care evident nu le stiu, atunci acestea trebuiesc facute cunoscute. Multumesc si o seara buna.
Da-mi voie sa-ti dau un raspuns. Din punctul nostru de vedere nu este o competitie intre cele 2 asociatii. Intr-adevar, se adreseaza acelorasi persoane, dar nu trebuie luat acest lucru ca o competitie si rivalitate. Eu, cel putin vad lucrurile altfel si in domeniul in care activez sunt firme care au acelasi domeniu de activitate si automat ne adresam acelorasi tip de clienti (lucrari), dar asta nu inseamna ca eu ma duc sa-i sabotez pe ceilalti, dimpotriva, ne ajutam reciproc, concurenta dintre noi este una corecta, chiar colaboram la foarte multe lucrari si proiecte. Asa as vedea lucrurile si cu cele doua asociatii, nu e nevoie de competitie ci de colaborare, iar faptul ca exista membrii inscrisi in ambele asociatii e foarte bine, nu deranjeaza pe nimeni. Si eu, desi sunt membru fondator si vicepresedinte al celeilalte asociatii, imi petrec foarte mult timp pe AlfaClub pentru ca si aici gasesc prieteni, oameni pe care-i stimez, dau si primesc sfaturi, incurajari, etc. Tare mult mi-ar place ca unii membrii cu greutate al acestei asociatii sa devina membrii de onoare (chiar si in consiliul director) al AA, consider ca ar fi primul pas spre unificarea celor 2 entitati. In incheiere as dori sa lansez invitatia de a discuta pe marginea organizarii unui Alfafest comun anul acesta. Ce bine ar sta impreuna ambele steaguri ale asociatilor precum si cel Alfa Romeo arborate la locul de meeting...
Multumesc!