A mai trecut ceva vreme, am mai facut km, am intrat in al 6-lea an de convietuire...
Drept urmare, pe langa deja cunoscuta revizie de 10k km, au urmat cate un brat superior pe fiecare parte, apoi unul inferior pe dreapta fata si bielete antiruliu spate, DAR si o vopsire integrala.
De ce am ales acest lucru ? Datorita numeroaselor semne capatate in traficul capitalei, mai ales prin parcari, de la usI deschise neatent, la cate o bara julita sau mai stiu eu ce. Culoarea a ramas, asa cum se vede mai jos, cea originala, nero carbonio. De asemenea am schimbat si parbrizul care era foarte sablat de la pietrisul de pe drumuri dar si cu cateva semne de buna purtare pe el, vreo 7-8 ciupituri clar vizibile.
Despre vopsitorie, hmmm, n-as spune ca as mai repeta isprava prea curand, e mult prea nervi-consuming cand vine vorba de rebuild masina dupa ce se termina vopsitul. A trebuit sa ma reintorc la service de cateva ori, sa mai fie puse la loc diverse cleme de pe la capitonaje, sa fie remediate mici defecte de vopsire(se vede ca masina este polishata intens, se va remedia si acest lucru cu un detailing profesional), sau sa fie refacute functionale spalatorile de far care au fost uitate nemufate. E pacat, pentru ca vopsitoria si aplicarea lacului s-au facut bine, chiar nu prezinta urme vizibile sau imperfectiuni deranjante. Totusi se putea mai multa atentie din prima faza, decat sa se munceasca apoi inca n ore pentru a remedia ceea ce s-a facut prost sau in graba.
Ca sa termin partea cu vopsitul, pun si o poza pentru a vedea cat de cat rezultatul, cei prezenti la intalnire au avut ocazia sa vada mai bine lucrarea facuta.
Despre condus si stare generala a masinii: inca nu ma pot plictisi de ea, inca imi doresc ca orice drum facut sa il fac cu ea, sa dau de cat mai multe viraje si/sau serpentine, sa ma bucur asa cum trebuie de fiecare km. Love for Alfa, love for Q4 !
Pana la noi vesti, sa ne auzim cu bine si, daca este cazul, sa ne vedem cu bine la Fest !
L. E. Cine doreste poate vota masina ca tester oficial Michelin in linkul urmator ->
vot aici