Salutare si bun venit,
Garantat la 2.4JTD distributia este pe curea. Am masina, cunosc detaliul asta. Si eu trebuie sa imi fac distributia, in 1-2 luni. Daca desfaci usor capacul te poti uita si vezi cureaua, si starea ei
... chiar daca o sa vezi ca arata bine nu inseamna ca nu are 5 ani, multi multi km si nu o sa pice poate chiar maine. Daca nu sti sigur cand a fost schimbata, fuga la service. Gasesti si pe net kit-uri, de unde poti vedea si ca e pe curea.
La tine problema cu acul de la motorina pare a fi cam ciudata. Cel mai bine testezi, daca scoti pompa de motorina din rezervor, pui contactul, te joci cu plutitorul si pui pe cineva sa se uite daca se misca acul in bord. O alta solutie, mai exacta, ar fi sa masori rezistenta electrica cu aparatul de masura direct pe pompa in timp ce misti plutitorul. Daca poti face asta fa-o, daca nu, un electrician cat de cat istet o sa stie ce sa masoare si sa iti spuna exact daca e problema din pompa sau e calculatorul dat peste cap(parerea mea putin probabil). Cand mi-am luat 166-le am avut aceiasi problema, pt ca cineva a desfacut pompa inainte si a pus-o usor sucita iar plutitorul nu putea face toata cursa.
Cum a zis si colegul tranzafirul, renunta la ideea cu navigatia. Oricum, sa fim sinceri ca e de cele mai multe ori inutila, si putin practica. In cazul tau(si al nostru), nu sunt harti de Romania, deci renunta la idee.
Daca ai drum prin Timisoara, iti fac o diagnoza gratuita la toate modulele pe care le ai pe masina.
Stima