In primul rand Craciun Fericit tuturor, sa vi se intample tot ce va doriti!
Astfel, ma bucur ca in sfarsit scriu primul meu post pe acest forum, pe care il urmaresc de mult timp, inca de cand cochetam cu ideea de a renunta la bavareze in detrimentul masinii care mi-a stricat concediul
). Se intampla acum 2 ani in Italia cand am hotarat sa ne relaxam pret de doua saptamani printre macaronari. Din relaxarea ce s-a vrut, s-a transformat intr-un freamat si injuraturi in gand pentru proasta inspiratie pe care am avut-o in privinta masinii de fiecare data cand vedeam 159 trecand pe langa mine. Si treceau multe! Sumarizand, am ajuns inapoi in tara si parca eram chinuit, nu trecea una sa nu o vad imediat, am inceput sa sa citesc despre ele, sa il cred pe tata care imi spunea ca Alfa Romeo e ceva aparte, sa nu imi mai cred prietenii ce conduceau masini similare cu a mea, revoltati de gandul ca as vrea sa imi iau AR, nu ca ar fi avut vreunul sa vorbeasca din experienta.
Si iat-o! Prea cuminte nu am fost da' am facut eu ceva bun de Mosu' a uneltit exact cum a trebuit sa se intample minunea. Sunt convins ca se descriu acum (incercand sa nu folosesc cuvinte prea pompoase si sa par adult cand vorbesc de masina) traiti fiecare din voi de fiecare daca cand o vedeti. Este prima masina care chiar imi transmite ceva si imi multumesc pentru ca nu am ascultat de multele persoane care ''m-au desfiintat'' de fiecare data cand le spuneam ca asta imi cumpar!
Masina este 159SW, 1.9 JTDM 16v, 150 cp, Dec 2007. Am cumparat-o din Italia de la un coleg al tatalui meu (ai mei sunt acolo de 14 ani). Nu are navigatie, comenzi volan, cruise insa avand in vedere ca tatalui meu ii era cunoscut istoricul masinii (stiind-o de noua) am ales sa traiesc fara ele in detrimentul uneia mai accesorizata dar din parc auto. Are 93k km, carte service verificata la reprezentanta unde i s-au facut reviziile, fostul proprietar lasandu-mi chiar si facturile aferente fiecarei revizii. In plus am primit si un set de jante(tot AR) pe 16+cauciucuri de iarna in stare exceptionala.
Inchei aici ca sigur nu veti avea rabdarea de a citi tot, sunt doar entuziasmat
Abia astept sa va cunosc la intalniri.
Va doresc zile linistite, Sarbatori Fericite si sa fiti sanatosi!
Razvan Breten