5ani de cand e la mine, 50.000km
S-au schimbat, pentru ca trebuia (sau nu): kit ambreiaj, bascule, planetare, distributie (cu tot cu variator), sonda lambda, debitmetru, bujii, caseta directie, amortizoare, discuri frana, 2 baterii, bucsi, capete de bara, bielete, placute frana, cablu frana, repartitor frana, toate lichidele de mai multe ori, filtrele.
Din motive ce nu tin neaparat de mine (efractii, accidente, incidente) s-au schimbat: parbriz, doua geamuri lateral, stergatoare cu tot cu brat, un geam far, semnalizare spate, prezoane, fuzete, 2manere, o aripa, beculete si becuri (vreo 20-40); s-au reparat: oglinzile (de mai multe ori), baia, parasolarele, si alte maruntisuri, aaaaa si 2 casetofoane.
S-au mai achizitionat 2 randuri de anvelope (vara si iarna) si un rand de jante.
Vara trecuta masina a fost vopsita.
De cand o am, nu i-am dat de cap alarmei, AC-ul mai face vara figuri, becul martor pentru ulei se aprinde si se stinge cand vrea el, a trebuit sa-i intrerup spalatoarele la faruri (pentru ca noaptea la actionare ma lasau in bezna si consumau o gramada de parbrizol), periodic trebuie sa ma bag pe sub ea sa-i mai reasez evacuarea, si permanent, si in general, o tot bibilesc...
Nu-mi place ca dupa atata vreme tot nu am gasit o pozitie a mainii stangi cand conduc, dar imi place la fel de mult ca si in prima zi cand m-am urcat in 155 (prin '96-'97).
Sunt multumit mai ales de motor si reactia lui, chiar si de fiabilitate, in general; mai putin sunt multumit de consum, dar cum sunt prea sarac ca sa-mi permit lucruri ieftine, accept situatia!
Sigur peste 50 de ani, va fi istorie, nu stiu daca masina mea sau forumul, sau noi in general...
Attachments: |
POZA CU TITLU DE PREZENTARE.jpg [ 221.45 KiB | Viewed 3510 times ]
|
_________________ V E R O C U O R E S P O R T I V O
|