Salutari.....dupa cum unii stiti,caut sa-mi schimb botoasa mea de 147 cu o alta alfa mai mare,in speta 156 motor 2.0...Bunnn...recent am gasit la un Dealer(n-o sa credeti) de dacii un Alfa 156 sw 2.4 jtd-140cp,an 2001.Masina are praguri de Gta,4 srs,climatic,ma rog e varianta progression cred adica slabut-fara piele,mahon ,etc.Masina are 177km(cam mult) si este adusa din Franta in decembrie 2006-are reviziile facute acolo ultima la 160,dealerul da garantie 1 an cu 50km limita,per total masina arata ok,ce nu mi-a placut motorul(cam murdarel) dar mie imi place in ideea in care trebuie sa-mi iau o ALFA mai mare(nu mai incape in a mea bebe,carut cat casa,doberman,100kg,55,etc)
Bun:1-cum sunt 2.4 jtd-urile...vad ca sunt cam rarute pe forum,ce parere aveti?
2-se poate verifica dupa seria masinii
ZAR932000*01228257,istoricul masinii si cum (Mirica please daca poti help me)
3-dealearul cere cam 1000e diferenta,mi se pare cam mult avand in vedere taxe de 2400 ptr SW si nr de km,dar pe de alta parte nu vreau Opel astra sau golf cu care ma imbie niste amici care imi stiu botoasa(apropo Mirica stie am bagat cam 1500e recent in ea),si avand in vedere ca imi trebuie neaparat masina mai mare am zis ca ar fi ok pana la urma
Bun,orce sfaturi sunt binevenite si le astept(am citit topicul cu recomandari de cumparare la 156)...MUltumesc
Masina este pe autovit,iata linkul:
http://www.autovit.ro/vs2cautaauto.php? ... +Cauta+%21+++
dac nu vrea pe autovit 156sw de Galati!