It is currently 19 Dec 2024, 06:48

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: 17 Sep 2013, 01:55 

Car: 159
Salut. Mi-a aparut o erroare in bord cum ca nu imi mai merg senzorii de parcare. Am fost la reprezentanta, si mi-au spus ca e un senzor stricat de pe spate, dar ca nu stie exact care deoarece trebuie sa dea bara jos,si trebuia sa las o zi intreaga masina la ei. Ideea e daca stiti pe cineva care vinde un senzor de parcare. Multumesc.

PostPosted: 17 Sep 2013, 09:14 

Car: Matiz pe steroizi
Nu stiu daca potriveste dar poate te ajuta ASTA

PostPosted: 17 Sep 2013, 13:37 

Car: Alfa Romeo Giulia
Vorbeste cu tzzivii (Bogdan). El m-a ajutat si pe mine cand am avut nevoie (pana la urma era de la un fir intrerupt).
Daca vrei, vin in weekend la Mangalia si poate ne intalnim sa vedem care e cu problema. (la ureche) La montaj insa nu ma pricep.

BTW... nu stiu daca merge cu d-alea de pe net. Senzorii presupun ca sunt originali.

PostPosted: 17 Sep 2013, 13:57 

Car: Giulia Veloce Q4
contact imperfect, ori senzor defect ori fir intrerupt.
Parerea mea e sa verifici inainte, sa nu il cumperi degeaba si sa nu ai nevoie de el.
aceeasi problema am avut si eu, dar pe fata, si era un contact imperfect.
Bafta

PostPosted: 17 Sep 2013, 14:00 

Car: 156
poti "asculta" sa vezi exact la care din senzori ai buba:

http://alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?f=20&t=20227" onclick="window.open(this.href);return false;

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!

PostPosted: 17 Sep 2013, 15:03 

Car: Valeria/Carla
Sau il poti palpa, daca il atingi usor simti la deget generarea trenurilor de impulsuri de care vorbea Coman.

PostPosted: 17 Sep 2013, 17:17 

Car: 159
GXG Quote:
Vorbeste cu tzzivii (Bogdan). El m-a ajutat si pe mine cand am avut nevoie (pana la urma era de la un fir intrerupt).
Daca vrei, vin in weekend la Mangalia si poate ne intalnim sa vedem care e cu problema. (la ureche) La montaj insa nu ma pricep.

BTW... nu stiu daca merge cu d-alea de pe net. Senzorii presupun ca sunt originali.
Senzorii sunt originali din fabrica. Poate cand treci prin constanta ne auzim la un telefon. Multumesc

PostPosted: 23 Dec 2016, 17:07 

Car: Alfa 159 1.9 JTDm
Am si eu de 3 zile eroarea de la senzorii de parcare: "C1002 - Rear left internal sensor".
Pana acum au functionat perfect, eroarea mi-a aparut dupa ce saptamana aceasta am demontat cotiera, consola de la schimbatorul de viteze...pentru a inlocui cablurile de frana de mana. Credeam ca am scos ceva mufa afara si nu mai functioneaza. Azi, dupa ce am montat la loc cotiera etc., eroarea era tot prezenta. Am pus testerul si mi-a iesit eroarea de mai sus. Din cate se vede, ar fi sensorul din stanga, cel dinspre interior, numar.

Problema este ca reusesc sa sterg eroarea, dar imediat ce bag in marsalier sau apas butonul de la plafoniera, apare iar eroarea si in bord si pe tester. Din ce am mai citit pe forum, am incercat sa ii verific daca functioneaza, insa cand pun mana pe sensori, nu se simte nimic, nici pe fata nici pe spate.
Cateodata se mai aprinde in bord afisajul cu distanta masurata de sensori, dar imediat se stinge si iar eroare...

Ce este de verificat?

PostPosted: 23 Dec 2016, 17:50 

Car: Alfa 159 1.9 JTDm
Nu mai pot edita postul anterior.

Am ajuns in parcare, in fata blocului, bag in marsalier, apare pe display imaginea cu senzorii de parcare fata/spate. Ba acuma mergea cei din spate, ba aparea eroarea. Stateam pe loc, cu schimbătorul în marsalier, se aprindeau pe rand, ultima linie, apoi tot oscila pana la prima, cea mai apropiată. Mai aveam 1 m pana la o teava de gaz, pe display bipaia ultima linie. S-ar părea că nu face contact undeva, nu cred sa fie dus senzorul de pe spate.

Dacă un senzor este defect, atunci nu funcționează deloc sistemul?

PostPosted: 11 Jan 2017, 13:55 

Car: 156 gta, 159
marius21 Quote:
Nu mai pot edita postul anterior.

Am ajuns in parcare, in fata blocului, bag in marsalier, apare pe display imaginea cu senzorii de parcare fata/spate. Ba acuma mergea cei din spate, ba aparea eroarea. Stateam pe loc, cu schimbătorul în marsalier, se aprindeau pe rand, ultima linie, apoi tot oscila pana la prima, cea mai apropiată. Mai aveam 1 m pana la o teava de gaz, pe display bipaia ultima linie. S-ar părea că nu face contact undeva, nu cred sa fie dus senzorul de pe spate.

Dacă un senzor este defect, atunci nu funcționează deloc sistemul?
problema asta am avut o si eu. senzorii erau ca un pom de craciun. tiuiau unde vroiau, cand vroiau etc. eu am schimbat instalatia spate.
in un an jumatate am reusit sa stric 3 senzori. 2 fata si unul spate. toti numai iarna.... poate si din cauza ca am facut drumuri lungi si mereu aveam gheata si murdarie pe fata/spate. din ce am obs, senzorii nu prea se pupa cu zapada

156 jtd
vw golf 2 gti

Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC+03:00