gabrieldima Quote:
mr D ,unii chiar nu o dau cotita ci nu au cum sa vina
,m am simtit si am raspuns, for the record-comunitatea din ungaria este mai veche decat a noastra si mult mai inchegata,asta nu inseamna ca in timp comunitatea din romania nu poate ajunge acolo....
am vb tet a tet si ti`am explicat ca in nici un caz nu m`am referit la tine, cu atat mai mult cu cat tu stii ca eu stiu de ce nu vii....oricum, mesajul a fost dedicat altora, care fie ca nu se simt fie ca pur si simplu n`au ce cauta acolo
si referitor la comunitate....poate ca si a noastra o sa fie candva ceva de genul asta...insa sansele sunt mici; oamenii aia chiar stiu ce conduc, chiar si`au dezvoltat o pasiune pt marca asta motiv pt care e si diferenta asta intre noi si ei.
AAAAAAAA...si bine ca mi`am adus aminte....FRATE, CE ALFISTI SUNTEM NOI DACA NU SUNTEM IN STARE SA DAM PESTE BOT UNORA CARE ARUNCA CU KKT IN MARCA NOASTRA PREFERATA ? am intrat pe un forum dedicat si la un VERSUS dintre alfa romeo si alta marca, singura personana care sustinea marca alfa romeo era o gagica fratilor (cel putin dupa nick)....O GAGICA pe care o felicit pt sustinerea vehementa a marcii preferate...PAI NENE, imi vine s`o aduc pe banii mei la alfafest, fara nici un misto...
Adica las`o drek...cand ii zic la cate unu` cu bmw`ul ca ma duc la intalnirea alfistilor si`mi zice ala ca sa am grija ca s`ar putea sa fie blocat dn`ul de bmw`uri care se duc tot la o intalnire....ma apuca toti dracii...aia incepand de la rechin pana la M6 sunt calare pe masini si se duc pe unde`i taie capu`...pe cand noi...nu mai zic nimic....decat ca sunt sigur ca multi sunt niste useri accidentali ai unor masini care poarta sigla alfa romeo.