Salut tuturor membrilor clubului Alfa, de doua luni sunt in cautarea unei masini si dupa ce am luat toata clasa compacta la rand am ramas cu inima la Alfa Romeo 147 pentru ca e superba. Desi am auzit toate lucrurile care s-ar putea strica la o Alfa ( cam tot
) de la toata lumea ( ne-posesori de Alfa) si dupa ce am citit tot ce s-a scris pe acest forum de 147 m-am hotarat ca vreau o masina mai deosebita, nu o caroserie cu roti si volan care te duce din A in B si atat. Deasemena m-a incantat concluzia care am tras-o din experintele voastre, si anume ca este o masina care ii place sa vada serpetine si drumuri virajate si ca are o tinuta de drum exemplara pe astfel de drumuri.
Acum, ca sa intram in detalii, am vazut mai multe 147 Fl si desi mai toate aratau intr-un mod deplorabil am gasit una care mi-a placut, mai ales din cauza culorii (un Rosu Modena) cat si pentru ca arata destul de ingrijita. Problema mea este ca desi arata bine vreau sa stiu mai in detaliu in ce stare este masina ( doar e sh) mecanic, electric si deasemena o diagnoza computerizata.
Intrebarea este daca puteti sa-mi recomanda-ti un mecanic sau un service bun unde sa pot sa fac o evaluare tehnica cat mai amanuntita a masinii.
Ca idee e vorba de o Alfa Romeo 147
-1.6 TS 105 CP in echipare Progression
- an de fabricatie 2007
- 26 000 km
- culoare rosu
- ca dotari : jenti aliaj 15'
, interior bej-crem, climatizare duala, volan si schimbator imbracat in piele, si ce mi-a placut foarte mult cadranele de la ceasurile de bord albe in stil sport
- ca observatii are niste zgarieturi si spoilerul fata este sters in colt iar aripa stanga fata am avzut semne ca a fost schimbata dar nu parea sa fie ceva mai amplu de atat.
Astept pareri si sfaturi si cateva recomandari din partea voastra si daca totul iese ok, o sa fie un nou membru in Alfa Club cu o frumoasa 147