A fost ceva extraordinar, rar am mai trait un weekend atat de reusit in compania unor oameni pe care ii cunosteam prea putin, dar alaturi de care m-am simtit ca si cum i-as fi stiut de o viata. A fost...intens, in cel mai bun sens cu putinta.
Aplauze si felicitari celor ce s-au implicat in organizare, mie unuia si sunt sigur ca si multor altora dintre cei prezenti acolo ne-ati depasit cu mult asteptarile. Ma bucur ca am fost unul dintre cei care au anticipat cumva reusita evenimentului cu ceva timp inainte ca el sa aiba loc, pentru ca nu era doar un optimism complet nejustificat era o senzatie ca va iesi ceva frumos, vor fi oameni unul si unul, care isi doresc sa fie acolo chiar daca unii nu au norocul sa posede o Alfa (vezi Tantza
), momentan sunt intre doua Alfe (vezi Pablo), sau nu se gasesc in posesia unui permis valid (vezi Lucian).
Ce a reusit Claudiu (KLE) a fost absolut remarcabil, a fost o gazda extraordinara si un organizator desavarsit. Desi e o prezenta discreta pe forum (lucru care sper sa se schimbe, masinile lui merita doua topicuri pe orice forum de pasionati din lumea asta prin felul in care arata si sunt intretinute), a decis sa ajute si a facut-o intr-un mare fel. Sa gasesti parcarea asteptandu-te libera atunci cand am ajuns in Sighisoara, in coloana, piata degajata atunci cand ne-am expus masinile si sa pui la dispozitia participantilor doua locatii atat de inspirate, ca hotelul Sighisoara si pub-ul in care s-a petrceut sambata noaptea, pana spre dimineata, nu e deloc simplu.
Apoi, mii de multumiri si lui Ege, pentru ca din nou, pentru a o mia oara si-a rupt din timpul lui, a alocat o gramada de energie si sunt sigur ca si bani din buzunarul propriu, pentru a face lucrurile sa mearga bine si au mers foarte bine. Despre poze n-are sens sa mai vorbesc si sa-i multumesc, are harul, asa ca...
Multumim George pentru Prejmer, mi-e clar ca si tu ti-ai pus obrazul si ai avut ceva emotii cu ziua de duminica ! Le multumesc si tuturor celorlati care, intr-o masura mai mica sau mai mare au ajutat cu un sfat, o vorba sau o idee !
Nu in ultimul rand le multumesc tuturor celor ce au fost acolo, unii veniti de departe (Doberman, Guru, Twin Twin), pentru ca fara voi si masinile voastre Fest-ul nu ar mai fi fost sarbatoarea care a fost !
Pentru mine Fest-ul inca nu s-a terminat, inca sunt sub vraja evenimentului, zambesc fara sa stiu de ce si sunt mai mandru ca niciodata ca sunt membru in comunitatea asta ! Sa vina 2014 !
P.S. Va multumesc si voua, tuturor celor ce in atatia ani ati facut din Fest o traditie prin constanta voastra implicare si imi pare rau ca anul asta nu ati putut fi alaturi de noi la Sighisoara (Firestarter, Mirica etc.) !