cristianmiu Quote:
Eu am incercat sa ajut, ba chiar am recomandat o locatie foarte buna in sighisoara... vreau doar sa fie un fest reusit, insa voi probabil cine stie ce ati inteles.
.....ce mai conteaza daca suntem 3masini sau 50... noi vrem la fest... o punem de un gratar si aia e... cam asa vad eu abordarea voastra... e tipic romaneasca, pe sistemul 'lasa ca merge si asa'
Sugestia ta e binevenita. Voi veni chiar si la Sighisoara cu toate ca am mai fost la ceva similar la Danes. Cu totii am fi vrut un Fest reusit. Regret nespus ca nu am ajuns la cel de anul trecut care se pare ca a ridicat foarte sus standardele.
As fi de acord si cu o amanare, dar, cine poate garanta ca nu vom fi in aceeasi situatie poate inca si mai dezorganizati pentru ca nu vom fi avut suficient timp sa ne planificam data.
Nici pe departe nu vreau sa sune ca un repros, dar persoanele care s-au implicat in creionarea acestui eveniment la inceput ar fi trebuit sa spuna ca nu o mai pot face si de aceasta data si probabil ca s-ar fi gasit din timp persoane care sa preia initiativa.
Inca se mai poate face ceva. Evident ca e imposibil sa generezi in perioada care a ramas efectul mediatic pe care l-a avut precedentul eveniment dar se poate face ceva pentru "sufletul nostru sportiv".
Impactul mediatic a fost in egala masura benefic Asociatiei cat si comerciantilor care s-au implicat. Se pare ca de data asta nici din partea lor nu a venit nici un raspuns pentru ca imi vine greu sa cred ca cei care au organizat atat de bine evenimentele precedente nu au transmis scrisorile de intentie pentru anul acesta.
Referitor la "las ca merge si asa" - din pacate a fost aruncata deja aceasta anatema cu cel putin o luna in urma cand s-a depasit termenul rezonabil de la care organizatorii ar fi putut sa intre in calendarul pregatirilor.
Se incearca o iesire reconfortanta intre prieteni cu o pasiune comuna. Nu va fi la fel de spectaculoasa ca Festul de anul trecut dar cred ca asta era clar pentru toata lumea de ceva timp.
In alta ordine de idei, chiar daca de maine o echipa ar incepe sa lucreze pentru un eveniment sa zicem la sfarsitul lunii august, cea mai tarzie data posibila, nu cred ca ar putea repeta performanta, chiar daca intr-o saptamana ar fi stabilita o noua data.