Salut baieti, de anul trecut din iulie de cand m-am despartit de 166-le 2.0tb, fondurile mele nu s-au mai indreptat spre benzinarii, ci intr-o AR 147 din 2001, 1.6ts nero fuocco.
Masina am luat-o intr-o stare nu tocmai buna, iar in tot acest timp am incercat sa o aduc pe linia de plutire. Initial a trecut pe la Dima, unde am schimbat mai tot ce se putea pe spate, urmatoarea mutare a fost la Mirica pt curea distributie, role, pompa apa, kit variator si alte cateva chestii.
Dupa acestea, am alergat putin dupa un bodycomputer, am probat vreo 2 pana sa gasesc unul ok.Intr-un final, prin intermediul lui Dima si al lui Catalin, am rezolvat-o. Acum beneficiez si eu de: faza lunga, geamuri electrice, pilot automat si proiectoare ceata. Pe langa acestea, au fost multe altele care au fost schimbate.
Cu toate acestea, nu m-a lasat niciodata in drum! Chiar si a 3-a e cu noroc (1. 156 2.4jtd, 2. 166 2.0tb, de ambele am fost foarte multumit)
In urmatoarele zile, se vor monta brate sup/inf, bielete antiruliu, bielete directie, capete bara si bucse poliuretan bara stabilizatoare.
In viitorul apropiat urmeaza arcuri Eibach, daca sunt cunoscatori si imi poate recomanda intre Prokit-30 si Sportline-40.
Acestea fiind spuse, pot trece la subiectul pt care am deschis acest thread, vopsirea integrala. Culoarea originala este nero fuocco.
Am vazut in ultimul an, mai multe masini, care aratau bine pe "maro", sa fie oare noul trend? Am vazut si un 159 la asemanator, credeti ca s-ar potrivi pe 147 culoarea aceasta?
Ceva asemanator:
Voi pentru ce culoare ati opta daca ati fi in locul meu? (poate fi orice culoare, nu conteaza daca trebuie sa schimb talonul pt asta)
PS: Pt cine are probleme cu bodycomputerul, nu conteaza dotarile, conteaza doar ecu motor sa fie pt acelasi motor si aceasi putere. Pentru toate celelalte exista proxy alignment