gabrieldima Quote:
@mugurel & andrei - voi constientizati ca vorbiti de o mana de oameni raportat la toata populatia tarii ce detine un autovehicol de orice fel si care stie ce asigurare sa aleaga pentru a proteja un viitor pagubit ? ati luat in calcul si parcurile auto ? ca aia sigur vor alege cele mai scumpe variante de asigurare ......
Eu am ales cu buna stiinta Carpatica din motivele prezentate mai sus (costuri aproape duble, nu 2-300 lei)si asta fara sa am daune, am stiut ca in caz de accident din vina mea cel pagubit va avea dificultati in a-si repara in timp util masina, insa spuneti-mi voi nea Gica de la 7 sau tanti Jeana cu rosiile din piata plus 99% din mediul rural pe ce baza ar trebui sa stie ce asigurare de calitate sa aleaga? dupa zvonuri?
Ultima asigurare a Gta-ului inainte de Carpatica actuala a fost la City Insurance pentru ca aveau preturi decente , am intrat la ei pe site am vazut ca s-a dublat suma , LA REVEDERE ....
Cat despre cat de repede platesc unii sau altii, va rog, spuneti-i altcuiva lucrurile astea , ma lovesc si eu minim de 2 ori pe saptamana de clienti care au diferite daune (rca) de rezolvat si stau cu lunile si dupa colosii asigurarilor din Romania, fara amenintari cu presa, csa, tribunal samd, nervi, 1000 de telefoane nu se rezolva nimic nicaieri.
Singura varianta ajutatoare la cei cu masini mai noi ramane Casco , si ala doar la cateva companii .
p.s. indiferent de polita avuta poti fi dus la militie sau la amiabila dupa cum se doreste si ca sa raspund in aceeasi nota si eu pot refuza sa iti acord polita de despagubire pe motiv ca nu ma consider vinovat , si o pot lungi asa pana la prima infatisare in instanta.
1. Normal ca stim asta . Dar tocmai ca eu cred ca voi intelegeti ce zic ma face sa incerc sa explic de ce nu e bine sa faci la Carpatica si Euroins . Vreau sa zic ca astea doua nu sunt neaparat cu cel mai mic pret . Uneori Asirom sau Allianz au preturi mai mici pe anumite segmente .
2. Tarambetii de la Sighet vor incheia in continuare unde e mai ieftin dar nu de la ei am eu pretentii sa ma intelega ...
3. Cand va aparea (
) polita unita casco si rca atunci sa va vad . Cum zicea si Andrei nu isi va mai face nimeni la Carpatica pentru ca primul care va lua teapa va fi chiar el insusi . In plus vei putea alege ce acoperiri vrei , doar RCA , iei si facultative , iti iei si vandalism , iei si acoperire pentru daune produse din vina ta etc etc ... Doar ca va costa nene . Adica daca iti permiti sa platesti pretul unei masini aduse din DE atunci plateste si polita la pret de DE .
4. Legat de ce zici tu cu contestatul procesului verbal nu e chiar asa . E un termen de 15 zile in care poti contesta P-V-ul . Daca totusi contesti , se ajunge in instanta si pierzi , vei mai avea de suportat si cheltuieli de judecata asa ca dupa doua trei procese d`astea , cred ca te linistesti cu pusul betelor in roate
. Si nici nu cred ca sunt mari sanse sa castigi .
L.E - Pentru ca s-au adunat 2-3 pagini de probleme legate de asigurari as zice ca ar fi benefic un topic separat ( parca chiar exista unul mai demult ) . Desi marea voastra parte ne vad pe noi astia care lucram in domeniu , de partea cealalta a baricadei , cred ca mai mult am putea ajuta cu niste sfaturi , contacte ... Nu de putine ori am ajutat colegi de pe forum si o sa o fac in continuare . Dar nu pot nici sa tac daca lumea traieste cu impresii gresite .
Deci , daca considerati necesar , se poate muta discutia .