O prima intrare in lista...
Magazin: autokarma.ro
Data comanda: 23 Martie 2013
Data livrare: 04 Aprilie 2013
Produse comandate vs produse livrate:
- Aripa fata dreapta KLOKKERHOLM -> livrat Aripa spate dreapta (pt 147 in 2 usi) alt producator (n-am retinut)
- Bara protectie KLOKKERHOLM -> livrat Bara protectie AUTO PARTS INDUSTRIAL
- Aparatoare noroi aripa KLOKKERHOLM -> livrat Aparatoare noroi aripa FLORINEX
- Grila bara protectie KLOKKERHOLM -> livrat Grila bara protectie ISAM
- Filtru ulei MANN -> ok
- Filtru aer MANN -> ok
- Filtru combustibil MANN -> ok
- Surub golire baia ulei CORTECO -> ok
- Brate inferioare LEMFORDER (st & dr) -> ok
- Set faruri KLOKKERHOLM (cu motoare incluse)-> livrat Set faruri fara motoare (firma DEPO)
Concluzii personale:
N-a fost livrat niciun element de caroserie marca KLOKKERHOLM cu toate ca asta s-a comandat.
Nu reusesc sa faca diferenta intre o aripa fata si o aripa spate, si chiar daca au avut seria sasiului, si acea aripa spate nu s-ar fi putut monta decat pe o masina cu 2 usi (a mea are 4).
Setul de faruri a fost specificat in oferta de pret ca fiind KLOKKERHOLM. S-a livrat DEPO. Posibil sa fie correct, intrucat pe site-ul celor de la KLOKKERHOLM apare in descriere cuvantul "depo".
Cand s-a ofertat setul de faruri, nu a existat nicio minima descriere asupra lor. A fost nevoie de un schimb de cateva e-mail-uri si o documentare proprie pentru a afla ce faruri mi-au ofertat. Chiar si asa, tot nu au reusit sa livreze ce trebuie.
Nu trimit numarul de urmarire transport cand marfa a plecat, cu toate ca se specifica ca fac asta.
Dau impresia in general ca vor sa scape repede de tine. Nu par sa lucreze organizat si documentat. Cu siguranta nu au integrat nici un minim sistem de trasabilitate. Cu alte cuvinte, "nu stie stanga ce face dreapta".
S-a facut retur pentru aripa si faruri specificand "ramburs" pentru exact acelasi numar de colete (in ideea ca vor fi obligati sa-mi trimita coletele corecte). Au incercat sa ma convinga sa anulez rambursul cu toate ca marfa poate sa ramana la sediul transportatorului din Bucuresti circa 2 saptamani, timp suficient pentru a comanda piesele corecte in cazul in care nu le au pe stoc.
Timpul de livrare a fost mai lung intrucat comanda initiala nu a continut farurile si am preferat sa astept sa fie livrat tot o data.
Tot ce am marcat cu "ok" se bazeaza strict pe o analiza vizuala.
Mai jos aveti cateva imagini/printscreen-uri doveditoare. Am sters preturile intrucat nu fac obiectul topicului.
Attachment:
Proform.jpg [ 90.57 KiB | Viewed 1440 times ]
Attachment:
OfertaFaruri.jpg [ 121.8 KiB | Viewed 1440 times ]
Attachment:
Carenaj2.jpg [ 158.34 KiB | Viewed 1440 times ]
Attachment:
Spoiler.jpg [ 158.69 KiB | Viewed 1440 times ]
Attachment:
SpoilerEticheta.jpg [ 116.68 KiB | Viewed 1440 times ]
Attachment:
SpoilerEticheta2.jpg [ 74.17 KiB | Viewed 1440 times ]