Fionut Quote:
dand Quote:
Yep, o finala cu 'end to end' stuff cu cele mai bune echipe din Europa. Un fotbal total in varianta germana, abia astept. Pacat de Goetze, bloody Bayern! Tiparul clasic, sa anunti transferul celui mai bun jucator de la adversari inaintea meciului direct, asa au facut si cu Shaquiri si cu Dante. Inapoi in timp, aceeasi reteta si cu un anume Lothar Matthaeus.
Mda, tocmai am citit ca si Lewandowski ar fi semnat cu Bayern. Asta e, inca o dovada ca cine are banii dicteaza si drept urmare, daca nu apare nici o surpriza in retur, in finala o sa fiu fanul Dortmund-ului.
Nu cred, ii au pe Gomez si pe Mandzukovic, un al treilea atacant de acelasi profil ar fi cam aiurea. In plus, dupa episodul Goetze nu cred ca se va pune problema ca Dortmund sa trateze cu Bayern, Goetze si-a prelungut anul trecut contractul si a inclus clauza de reziliere, la polonez inteleg ca e diferit. In plus, Borussia va avea clar oferte de silly money de la City si United, un bids war intre cele 2 mancuniene va fi scenariul perfect ptr. ei. Adauga Madridul pe lista si ai garantat bugetul ptr. 3 jucatori de valoare.
Rafa Honigstein scrie ca stirea despre Goetze a fost de fapt 'leak'uita la Bild de catre un oficial al Borussiei, deranjat de figurile starului. O fi bine, o fi rau? Pana la urma ar trebui dpv teoretic sa fie montat la maximum, nimeni de la Bayern nu l-ar putea acuza daca ar aduce cupa la Dortmund, ar demonstra ca au facut alegerea perfecta platind cele 37 Mio Eur ptr. (totusi) un unproven player. Revenind la clauze de reziliere, totusi Dortmund au dat o lovitura si mai mare cu Reus. 12Mio clauza de reziliere? Pai baiatul ala in cativa ani va valora macar triplu. Golul (anulat aiurea) de asta seara a fost golul Ligii.
Aer proaspat adus de reprezentantele Germaniei in CL, nici nu m-as fi gandit acum ceva ani ca fotbalul spectacol va veni vreodata din DE.