mugurel Quote:
hai ca iau eu navigatia . am un mio c720 . e cu display mare si merge ok , am tot folosit-o prin Europa si m-a dus binisor .
De muzica poate ia si Ege ca sigur are ceva frumushel
. Aduc si io una alta ...
L.E
dand Quote:
Presupun ca in Elvetia veti intra pe la St.Margrethen si apoi veti lua autostrada pana la Zurich dupa care directia Berna. Radar fix e la km 352 de la St.Gallen spre Zh, apoi mai e unul in preajma aeroportului Zh, pe portiunea unde se lucreaza si e limitare la 80. Dupa ce luati directia Berna mai dati de un radar exact inainte de al doilea tunel (dupa Gubrist), ala e nasol pus daca nu stii de el cand il vezi e deja prea tarziu, mai ales ca e intr-o portiune cu limitare la 100. Dupa aia nu mai sunt radare pana in apropiere de Berna unde sunt vreo 2 sau 3 in portiunea de bucle (unde se intersecteaza mai multe autostrazi/intrari in oras), dupa aia parca mai era unul la intrarea in Montreux. Presupun ca nu veti merge la Geneva pe partea de nord a lacului, prin Lausanne, acolo sunt nu mai putin de 12 camere intre Lausanne si Geneva, in partea franceza sunt disperati cu radarele.
Drum bun si ne vedem la Salon (sau inainte, la Evian).
... doamne , mai ca imi vine sa nu mai merg . astia sunt nebuni cu atatea radare ? banuiesc ca au si ditai amenzile ...
Amenzile sunt:
20 CHF ptr. 1-5 kmh peste
60 CHF ptr 6-10 kmh
120 CHF ptr. 11-15 kmh
180 CHF ptr. 16-20 kmh
260 CHF ptr. 21-25 kmh.
Nu vreti sa stiti ce se intampla dupa 25kmh:) Tolerantele sunt de 5kmh la radarele de tip vechi si doar 3kmh la alea cu laser. Cel care era amplasat pe portiunea in constructie din preajma Glattbrugg la aero e din ala nou, ce da doar 3kmh toleranta. E Swiss made, facut in preajma la cea mai mare companie ce produce radare, am uitat cum se cheama
Tunelul cu pricina e chiar Gubrist (am uitat intre timp) si e al doilea de dupa Zurich in directia Berna.
Posibil sa mai fi aparut ceva intre timp, asta era situatia in septembrie anul trecut, cel de la km 352 e insa acolo din 2006, la fel ca si cel de la Gubrist. In general ei le amplaseaza pe drumuri nationale unde amenzile sunt mult mai mari sau pe portiunile in lucru. Si evident in orase.