It is currently 15 Nov 2024, 11:17

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Informatie alfa 156
PostPosted: 23 Feb 2013, 20:05 

Car: Renault
Buna ziua,
Va rog daca se poate o opinie despre masina din link:

http://www.autovit.ro/alfa-romeo-156-C27916515.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inteleg ca vanzatorul este de specialitate ing. auto.
Multumiri anticipate

Post subject: Re: Informatie alfa 156
PostPosted: 24 Feb 2013, 20:37 

a fost lovit spatele - 1. bandoul barii spate este vopsit (nu e negru ) , usa portbagajului nu se aliniaza se vede la stopuri , :) km nu sunt reali la ce uzuri prezinta interiorul , consola e gri , capacul de la scrumiera e negru , dar clar spatele a fost vopsit masiv ...zic eu as merge sa o vad si as negocia putin , deoarece nu e masina de 3200 de euro , iar stupiditatea este ca a facut pozele fix intr-un atelier de vopsitorie :) , partea cu taxa din anunt e irelevanta pentru tine deoarece doar primul proprietar in tara ce a platit taxa o poate recupera...

PostPosted: 24 Feb 2013, 20:54 

Car: Alfa Romeo GT BL
Capota portbagajului nu-i aliniata in general la 156 si se vede la stopul din dreapta de cele mai multe ori. Nu inseamna neaparat ca a fost lovita mai puternic. Poate a avut un incident mai mic si a fost nevoie sa vopseasca doar bara. Are o mica infundatura la coltul aripii din dreapta spate. Daca a fost lovita in spate, cel mai sigur te uiti la compartimentul rotii de rezerva si analizezi cu grija sudurile sa fie din fabrica, sa fie materialul antifon de culoare neagra si carpeta sa fie lipita. Un alt lucru ar fi norma de poluare. Daca e din 2001 sigur nu-i Euro 4, ci mai degraba Euro 2 sau 3.

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

PostPosted: 24 Feb 2013, 21:09 

Car: Renault
Respectele mele pentru informatiile furnizate.
Intotdeauna un ochi experimentat vede ceea ce altii nu vad.
Multumiri :wave:

P.S. Ma uit de ceva vreme dupa o alfa, am vazut cateva pe acest forum.Din pacate, la rubrica de vanzari inteleg ca nu pot fi facute comentarii asupra eventualelor probleme ce scapa necunoscatorilor, ceea ce constituie un dezavantaj pentru un eventual cumparator, in situatia in care vanzatorul sau masina nu beneficiaza de o buna reputatie pe acest forum.
P.S2 Rog moderatorul sa imi precizeze daca pot cere pe aceasta sectiune opinii despre masinile din sectiunea de vanzari.
Multumesc anticipat

PostPosted: 25 Feb 2013, 11:57 

Car: Alfa Romeo 156 1.8TS
_mircea_ Quote:
a fost lovit spatele - 1. bandoul barii spate este vopsit (nu e negru ) , usa portbagajului nu se aliniaza se vede la stopuri , :) km nu sunt reali la ce uzuri prezinta interiorul , consola e gri , capacul de la scrumiera e negru , dar clar spatele a fost vopsit masiv ...zic eu as merge sa o vad si as negocia putin , deoarece nu e masina de 3200 de euro , iar stupiditatea este ca a facut pozele fix intr-un atelier de vopsitorie :) , partea cu taxa din anunt e irelevanta pentru tine deoarece doar primul proprietar in tara ce a platit taxa o poate recupera...
Sa inteleg ca daca consola centrala este gri si scrumiera ar trebui sa fie gri ? Si alfa mea are bordul la fel, gri cu scrumiera neagra..

PostPosted: 25 Feb 2013, 19:29 

Car: Alfa 156 1.8 ts
Nu neaparat. Si la mine consola este un fel de gri mai inchis, iar scrumiera e neagra si stiu sigur ca nici consola n-a fost vopsita, schimbata, si nici scrumiera...

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+03:00