Tupac Quote:
Parerea mea legata de faza ca nu oricine trebuie sa aibe masina - adevarat pe fond, dar in realitate lucrurile sunt mai gri si marea majoritate a populatiei chiar are nevoie de o masina (si nu ma refer aici la ideea de a merge la servici cu ea - desi unii chiar au nevoie si pentru acest lucru) pentru diferite activitati.
la fel cum oamenii, de obicei, au nevoie de un job (excludem fufele intretinute, cei ce traiesc pe bani parintilor si se simt bine in acea postura e.t.c.) )insa nu toti au. Traim intr-o lume nedreapta!
Cei ce isi permit sa intretina o masina, doua, zece, ok, foarte bine, insa cei ce nu isi permit nici macar un set de placute de frana si un litru de ulei, cu parere de rau le spun, in opinia mea ei nu trebuie sa aiba o masina. Un inconstient cu defectiuni la sistemul de franare care omoara x persoane pentru ca a mers cu viteza desi [...] e ok? Este ok ca, in loc sa ia trenul/microbuzul/sareta, s-a suit in masina lui,
"proprietate personala",
desi nu avea frane si stia asta, si a omorat x persoane ? El s-a urcat in alfa/bemveul/
haudi-ul lui "sport" si "i-a dat bordul", el este "prea boier", a ajuns la un nivel de infatuare la care numai ideea utilizarii transportului in comun ii provoaca greata.
Eu le doresc tuturor romanilor sa aibe masini, cate doua, trei, chiar noi daca-si doresc, numai sa fie in stare sa le intretina!
OMFG - Pablo, iti inteleg frustrarea insa esti prea afectat de faptul ca trebuie sa platesti taxa aia. Stai linistit ca Reno nu da afara oameni, nu ai citit tu cu atentie ce au comunicat ei.
PS. ma asteptam sa sara lumea p-aici dar la apelativul "deviatii" nu m-am asteptat, recunosc.
Si cu acest post eu ma opresc.
"Prostul, daca nu-i fudul, parca nu e prost destul"!