ALXege Quote:
Cristianmiu: ma faci sa rad, tu dai exemplu Grecia?
Anyway, parerea mea este ca se va ajunge la nivelul de trai de care vorbesti tu abia in momentul in care lumea nu va mai fi pusa doar pe suste, combinatii si japca, si asta incepand cu cetateanul de rand; ori inmatriculatul in Bulgaria nu este altceva decat o astfel de chestie tipic "romaneasca"..
O alta chestie pe care o observ este tendinta asta de a ne plange si de a denigra orice. Spre exemplu, va plangeti de drumuri.. poate circul eu doar pe unde se toarna asfalt, dar sincer, Bucurestiul mi se pare ok, comparand spre exemplu cu Budapesta.. la fel si cei 600km pana la iesirea din tara catre aceeasi destinatie, deci?
Don't get me wrong, nu sunt ipocrit, sunt constient de multe minusuri si injur si eu la randu-mi pentru ele, dar hai sa fim totusi putin obiectivi daca tot emitem judecati de valoare, ca altfel doar ne dam cu firma in cap..
Majoritatea drumurilor sunt in stare precara.Am fost sofer un an de zile in tara,am circulat pe majoritatea drumurilor principale sau secundare.Crede-ma,la cati bani se strang de pe vignete si inmatriculari s-ar putea asfalta toate drumurile europene si ar mai ramane bani sa termine autostrazile !! Dar in Romania nu se poate!Si de ce sa dau eu din buzunar acele mii de euro doar pt a avea masina inmatriculata in tara asta ?Si guvernul sa nu faca nimic bun pt. tara cu acei bani ? Am alte ganduri de facut cu acei bani,nu ma dau afara din casa,ca sa ii pot arunca doar asa fara sa gandesc,de aceea vine alegerea cu BG. Ar trebui sa incepem cu noi schimbarea asta,sa nu mai votam javrele de la guvern ! Dar nu sa fim mai buni si sa dam fiecare banut din buzunar cand javrele de sus ne cer,ilegal in cea mai mare parte ! Nu ma intelege gresit Alex,dar banii se fac destul de greu.Nu ma plang de castig,pt. ca,castig destul de bine,dar sunt banii facuti pe spatele meu si nu sunt dispus sa-i arunc pe orice !