ulterior montarii noilor boxe am luat in calcul trei variante (in diverse combinatii intre ele)> montarea unui subwoofer (pica din cauza modificarilor pe care ar trebui sa le fac - iar deja probabila clasica varianta cu sub-ul in portbagaj sfideaza oarecum legile acusticii), montarea unui amplificator (dar pentru ca stiu destul de putine despre subiectul asta am fost retinut - nu stiu care ar fi varianta cea mai buna> amplificarea tuturor boxelor sau doar amplificarea sistemelor de pe fata) si respectiv inlocuirea coaxialelor cu o pereche de mid-basi (habar n-am daca s-ar simti vreo diferenta notabila). am un prieten posesor de audi TT care a tot incercat sa-mi explice ca oricat m-as stradui nu voi obtine un sunet impresionant dintr-un coupe de genul GTV-ului pentru ca incinta acustica pe care o ofera nu e cea mai potrivita.
am ales linia dieci pt ca a fost gandita pt o functionare neamplificata. cd playerul original a fost inlocuit un un alpine CDE-120RR 4x50W (n-am gasit niciunde care e output-ul real), care intr-adevar e un HU entry level, cu optiuni putine si probabil si competente limitate, dar despre care am citit ca ofera un sunet mai curat decat concurenta similara. momentan am alte prioritati (rezolvarea bucselor puntii spate, schimbarea arcurilor si amortizoarelor de pe fata), si abia ulterior am sa 'redeschid' subiectul asta. sper sa ma mai si lamuresc intre timp care ar fi varianta cea mai ok
LE> ce-ar trebui sa inteleg printr-un amplificator decent? (eventual daca-mi poti sugera un model pe care sa-l iau drept reper in cautari si documentari
)