In februarie 2010 am luat pentru prima oara contact cu alfaclub.ro . Doua luni mai tarziu am fost posesorul primei mele alfa... Timpul a trecut, iar dragostea pentru aceasta marca nu a ezitat sa creasca.
2012: Cand oamenii normali alergau dupa brazi, cadouri si cumparaturi pentru Craciun, eu schimbam ulei, distributie si alte cele la noua Alfa.
Initial cautam un GT . Eram la un pas sa merg la constanta sa vad GT-ul care a ajuns la userul bluecar , dar nu a fost sa fie... Stiti cum e cu alfa...Te alege ea pe tine si nu invers... Drept urmare, daca GT nu a fost sa fie, un 147 facelift mi-a zapacit neuronii. Sentimentul a fost similar cu cel de acum 2 ani cand mi-am cumparat prima alfa, un sentiment calduros si f placut. Combinatia de culori este exact cum imi doream...mai ales interiorul crem care imi ofera o stare de liniste si confort....Ce sa mai, ne-am inteles de la prima cheie
Ca si date tehnice avem asa:
Model: alfa 147 facelift
An fabricatie: 10/2006
Kilometrii: ~97800 ( reali )
Motorizare: 1.6 ts eco - 105 cp
Echipare: Distinctive
Culoare: Negru metalizat ( nero metalico ).
Dotari:
- alfatex crem;
- ABS, ASR, VDC, EBD;
- climatronic;
- cruise control;
- proiectoare;
Fiind o masina second-hand are si mici probleme:
- martor portbagaj deschis;
- senzor abs fata stanga;
- brat stergator spate rupt;
- antena radio furata acum 2 zile;
- pompa de servo cam face zgomot;
- vechea problema cu sigla... care este cojita.
- cdplayer-ul face fite cu unele disc-uri ( posibil se rezolva printr-o curatare ).
Interventii efectuate:
- distributie (multumesc dcmilitaru pt suportul logistic);
- brat oscilant superior stanga (multumesc alexmirica);
- placute frana spate ( am mers pe ricambi originali );
- Filtre;
- Ulei motor: Valvoline Durablend 10w40 (Voi revenii cu pareri despre acest tip de ulei dupa 5000km);
In linii mari ce imbunatatiri as dorii sa aduc pana in primavara:
- suspensie sport sau arcuri sport ( masina pare prea cocotata acum );
- un set de jante pe 17 pentru vara ( astept propuneri pe PM );
- un set de gume 215/45/17;
- Sistem bose;
- toba finala;
Ca si numar de inmatriculare, am avut putin noroc... era disponobil numarul de pe prima mea alfa... B 08 DKR
Atasez cateva fotografii facute cu telefonul.
O seara placuta tuturor!