It is currently 01 Feb 2025, 07:02

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22 Feb 2007, 15:21 

voi fi dur atat cat sa se sperie nitel... sper sa obtin efectul dorit

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 11:47 

Sa ne tii la curent cu efectul "jocului dur" :D
Pana una alta am vb cu agentul meu de asigurari si am aflat si inseamna " furt total extern/intern". Extern inseamna in afara granitelor si nu e inclus, dar se poate extinde daca faci si rca+cartea verde la BCR cand vrei sa iesi din tara. In ce priveste pe cel intern, este cel clasic de la toti asiguratorii.
Din punctul meu de vedere, sunt foarte multumit de cum am fost tratat pana acum. Probabil si datorita agentului de la ei cu care am incheiat polita. Nu sunt pb daca intarzii, ma suna daca uit sa platesc rata. (Un prieten care avea omniasig s-a trezit ca nu are asigurare, fara sa fie anuntat in vreun fel, el tot asteptand sa fie notificat ca trebuie sa plateasca, vina a fost si a lui ce-i drept.).
Mai nou tocmai am facut o anexa la polita prin care s-a mentionat ca am inlocuit anvelopele firestone si uniroyal cu noile Goodyear F1, fara sa ma coste ceva :D

Post subject:
PostPosted: 30 Mar 2007, 16:21 

revin cu rezolvarea problemei.... m-am certat indelung cu ei la telefon mai mult.... is tari, nu cedeaza... si nu am mers prea departe... am fost la ei cu un avocat... nici asta nu i-a speriat... mai departe nu am vrut sa merg... procese si din astea, nu merita deranjul... pana la urma, i-am lasat in pace si nu am mai platit rata. acum am facut la unita, am 414 oiro pe an asigurare, si pana acum is multumit de ei :lol: nu am avut inca nevoie :lol: sincer, sper sa nu fiu nevoit sa folosesc casco, ca sa vad cum se manifesta...

Post subject:
PostPosted: 30 Mar 2007, 20:35 

vis-a-vis de Asiban ca si firma de casco sunt ok,eu am contract la ei,si toata firma-Lucrez la Zapp,deci pot spune ca sunt ceva masini si nu sunt probleme,partea mai nasoala ar fi ca nu poti sa-ti faci masina la orce service ai dori ci doar la cele agreate de ei...in cazul meu o eventuala paguba as trebui s-o remediez la reprezentanta Citroen...cam ciudat ,in rest sunt ok....totusi eu zic ca mai buni sunt cei de la Tiriac....diferenta de pret nu ar fi foarte mare,eu am avut initial la tiriac apoi am prins o oferta si am trecut la Asiban dar diferenta intre cele 2 asigurari era de vreo 200e /an,deci nu foarte mult..........sper sa te ajute informatia

Post subject:
PostPosted: 30 Mar 2007, 20:38 

cam tarziu m-am trezit.......................poate ajuta pe altcineva!....

Post subject: asigurare
PostPosted: 11 Jun 2007, 14:16 

Cum adica ai avut zgarietura inainte sau dupa ce ai incheiat asigurarea. Si daca ai avut-o inainte trebuia sa iasa in pozele pe care le-au facut. daca nu si zgarietura trebuie reparta pe casco, te duci la politie si spui ca ai gasit-o zgariata in parcare se poate si in aceeasi zi in care a intrat altcineva in tine. da-mi mai multe detalii ca poate o rezolvam.

Post subject:
PostPosted: 11 Jun 2007, 15:13 

@matza nervoasa... io am facut la unita, adevarat ca mi-au facuto oferta ca intre prieteni, dar era mai buna decat la restul. io am iesit pana la urma cu 414 oiro/an... dar am facut inainte de noile reguli, deci nu stiu amu cat is tarifele

Post subject:
PostPosted: 11 Jun 2007, 16:57 

madkat Quote:
mai - dati-mi variante de firme de casco avantajoase - in conditiile astea noi - cu cotatie in functie de vechimea permisului etc...
pt ca la generali (unde aveam) a fost anul trecut 650e - iar acum cotatia este de 3900ron...
si mi se pare aberant de mare diferenta - si doar din cauza ca proprietara masinii are doar 3 ani de permis... :evil:

merci anticipat
daca vrei da-mi un mesaj pe PM si iti fac niste calcule .

Post subject:
PostPosted: 12 Jun 2007, 10:12 

Car: 2.0 TS
si eu am casco la unita era cea mai buna varianta la momentul respectiv (octombrie 06).
la ultimul accident baietii au fost mai mult decat intelegatori ca am facut la suplimente de eu m-am plictisit.
oricum e o varianta buna.
incearca asta: http://www.asigura.ro/auto/calcul_casco.shtml

DIESEL - THE ULTIMATE THRILL KILLER

Post new topic  Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4

All times are UTC+03:00