WLF Quote:
Putin spus neingrijita. E obosita la maxim, zgarieturi pe trimuri, volanul ala fac pariu ca e muci, probabil si tapiteria e la fel. Schimbatorul e ros, placa de metal de la schimbator e mai joasa ca aia de la climatronic, bara fata e zgariata si cazuta fata de aripa, proiector spart. Bara spate e muci, ii lipseste si capacul din dreapta, si e rupta, ca vad ca atarna, acolo sunt niste prinderi.
Dar, e ieftina si diesel, ce importanta mai are .......
da' unde ai gasit atitia muci frate ? Da, intradevar ii lipseste capacul din dreapta de la bara . Are o singura zgirietura la interior ,volanul se poate sa fie cu muci,dar pe exterior
placa de la schimbator e mai jos , din cauza ca are mizeria aia de buton bagata acolo ( vezi poza 7 si 9 ). Bara spate nu atirna .
alex159jtd Quote:
Mie la banii astia mi se pare NORMAL ca masina sa aibe toate defectele semnalate de WLF. Sau lumea se asteapta sa cumpere un 159 in stare noua si sa plateasca 7.000 EUR?
Nu inteleg de ce oamenii care vor sa ia un 159 cu 6-7 K EUR se mai uita la volan, trimuri, scaune, etc. Daca Vrei o masina perfecta la 6-7 K SH iti iei un Megane, un 307/208, o KIA, etc. Nu se poate si cu p**a in cu* si cu sufletu-n rai...
In plus nu inteleg care-i treaba cu taxa. Vad ca masina e inmatriculata deja.
Mie , la banii astia mi se pare normal sa
nu aiba defectele care le-a vazut "wlf" . Eu am dat 5900 pe masina si da,intradevar nu e noua . Avea 200k la bord ( asta e ceva normal aici si eu am facut deja peste 28k in doar 8 luni ) ,emblema fata stearsa si un far de ceata spart . Atit . Nu are tapiteria muci , nu are motorul muci ,etc . Adevarat , nu aveam pretentii sa fie ca noua sau la 10k pe bord pentru banii astia . 156-le ,tot asa cu 4100 l-am cumparat cu 150k pe bord . In doi ani jumate , ca si piese am schimbat doar EGR-ul,bujiile si senzorul pozitie volanta . In rest doar ulei filtre si motorina . Depinde si cum ai noroc
Nu o luati in nume de rau ca nu vreau doar sa ma contrazic dar , daca omul vrea asa masina nu are decit sa o vada si daca ii place..... a lui sa fie .
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps