christu Quote:
Pe principiul "de craciun fii mai bun" le doresc tinichigerilor de la autoitalia multa liniste in suflet. Sincer, no hard feelings, doar tara in care traim e de vina, nu ei.
Masina a intrat martea trecuta la schimbat de bara. Si a iesit martea asta.
Pasul 1 - me duc sa iau masina - alinierea la stopuri nu era ok; cand deschideam porbagajul din cheie sarea dar nu aveam loc sa bag mana intre el si bara; sub porbagaj bara nu era deloc prinsa. etc. Am refuzat sa iau masina.
Pasul 2 - se aliniaza bara la stopuri si pot sa bag mana sa ridic porbagajul insa bara era prea jos si nu era aliniata cu porbagajul - facea ac de cerc. Motiv ptr care m-am suparat si am luat-o la puricat. Ii rugasem sa dea jos evacuarea fake. Ei nu au dat-o jos si au fortat bara noua peste ea si au indoit-o un pic...Am refuzat sa iau masina in ciuda nedumeririi sefului de service.
Pasul 3 - Finally - masina e ok. Saracul sef de service se uita cu frica la mine.
Noroc ca nu merg cu masina iarna mai deloc. Ca altfel ma enervam grav sa o tin o saptamana ptr o bara.
Motivul alegerii autoitaila - proximitatea - sunt fix vis-a-vis de blocul meu.
Am facut si eu o vizita la AutoItalia bd. Timisoara de curand, de nevoie (o sa postez pe topicul meu la un moment dat), dupa o pauza de aproape 2 ani, motivul alegerii service-ului fiind acelasi ca in cazul lui christu, proximitatea. La prima impresie, acolo e aceeasi atmosfera, acelasi comportament - lipsa respect penru client, angajati nemotivati/lenesi si mecanici din ce in ce mai slab pregatiti.
Ca o faza funny, mi-au indicat o ora sa ma duc sa ridic masina si dupa ce am ajuns la service am mai asteptat aproximativ o ora in plus pe motiv ca "baiatul" care s-a ocupat de masina mea nu era in service, asadar nu avea cine sa-mi predea masina si sa-mi explice ce s-a facut/verificat la ea.
Un mare minus pt. AutoItalia bd. timisoara. pacat! Degeaba se incearca schimabarea mentalitii, atata timp cat acolo vor exista aceiasi angajati puturosi, spagari sau chiar hoti,(da, hoti) nu se va schimba nimic. Trebuie taiat in carne vie si apoi reconstruit, daca nu cumva e prea tarziu pentru asta...