comanr Quote:
Nu va mergea nici deschiderea portbagaj?
din telecomanda nu mergea nimic . Portbagajul il puteam deschide doar dupa ce deschideam usa cu cheia .
@freezer - da , stiu de asta . Chiar am fost cu masina la reprezentanta sa vad de ce nu se activeaza alarma si nu se aprinde acel led . Seful de service , m-a intrebat daca a fost schimbata bateria . I-am spus ca nu . Cel putin de cind am cumparat masina . Apoi el s-a urcat in masina si a incercat sa armeze alarma , prin coborirea pe rind a geamurilor de la usi . La usa din spate dreapta aveam macaraua defecta (cablul rupt ). Ok , am schimbat macaraua cu una noua dar alarma tot nu se activa . Ceea ce mi-a pus multe semne de intrebare a fost faptul ca , atunci cind am vazut masina prima data ledul functiona . Apoi pina la finalizarea actelor pentru finantare (care a durat vreo 3 zile) , masina a fost in service " pentru verificare " . Dupa ce am luat masina acasa am remarcat faptul ca ledul nu se mai aprindea la inchiderea usilor din telecomanda . Am controlat si sub capota si nu am nici un fel de alarma (in e-per apare linda baterie ). In timpul cit masina a fost in service pentru "verificare" s-a umblat si la roti , iar un destept nu a strins roata stinga destul si dupa 3 zile am auzit un zgomot neobisnuit ( ca si in cazul unei pene ) . Cind verific
![Blink :blink:](./images/smilies/blink.gif)
4 din 5 prezoane erau destrinse . 2 le puteam desuruba usor cu mina iar celalalte erau doar putin destrinse . Noroc ca mai am obiceiul sa port crucea (cheia pt.roti) in portbagaj. Iti dai seama ca a doua zi am fost la turcu sa ma pling. A sunat imediat la aia din service si dupa muuuulte injuraturi la adresa sefului de acolo , s-a descoperit cauza . Un ucenic care a fost lasat sa schimbe rotile de iarna si sa puna cele de vara . Dar cu alarma tot nu stiu daca a avut sau nu .
![Scratch :scratch:](./images/smilies/scratchchin.gif)
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps