RadioCDul stock nu are RCAuri pt line-out.. cel putin cel de pe 147, tot blaupunkt si 95% identic cu cel de 156 (vba lui madkat).. Pt statie se ia un adaptor (nush sa iti dau mai multe detalii pt ca la mine toata operatiune a fost facuta de o firma specializata..) care preia semnalul de la boxe, dar nu il altereaza in nici un fel.
La capitolul boxe, diametrul celor din usi este de 16.5cm, cel putin la 147 si inclin sa cred ca 95% este la fel si la 156. Daca vrei sa le schimbi neaparat sugerez JL Audio sau oricum ceva high-end, altfel, din punctul meu de vedere nu merita inlocuirea lor. Daca vrei ceva bass este suficient zic eu sa le ajuti cu un mic subwoofer care, intelegi tu, pentru asta a fost inventat. Si ai sa fii surprins, pentru niste rezultate satisfacatoare nu e nevoie de vreun animal, la mine un macaudio de 25' (destul de redus ca dimensiuni) face fata cu brio.
Ce am observat eu este ca, contrar oricarei logici, difurile de pe 156 sunt ceva mai slabute fata de cele de pe 147. Insa eu sunt extrem de multumit de sonorizarea de pe 147, asa cum am zis nu as schimba difurile decat cu ceva de top. Altfel, sunt mult peste orice gama entry-level de la Alpine, Pioneer, JBL, sa nu mai zic de Sony Xplode
Sfatul meu este sa pastrezi sonorizarea actuala, oricum playerul stock nu prea cred ca ar face fata unor boxe ceva mai puternice. Daca vrei bass, statie + woofer este solutia. nu rezolvi mare lucru cu boxe ovale, ba chiar s-ar putea sa faci o nefacuta daca renunti la boxele din usi, care au tweeter separat (cel putin la 147.. la voi nush exact cum e)