It is currently 16 Nov 2024, 19:24

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject: Re: alfa 159, 2.2 jts
PostPosted: 23 Nov 2012, 16:24 

Car: FIAT ALBEA
Revin.

Am postat si ieri insa vad ca nu apare nimic.
Asadar, In primul rand va multumesc pt raspunsurile obiective. Acum, sant constient ( cred ) de trecerea de la Albea la Alfa. Ca idee datorita job-ului, zilnic conduc o corolla si / sau focus. Ma gandesc ca se mai atenueaza putin socul. Alfa - daca in final voi opta pt aceasta masina - va fi de genul week-end, concedii, deci mai mult extern. Chiar daca as vrea nu am timp in cursul saptamanii sa ma bucur de ea. Cat priveste consumul sant de acord ca in Buc va fi maaare. Dar imi asum ''riscul'' si in privinta taxelor. Pana la urma decat o masina noua la 10-12000 mai bine una SH dar adevarata. Intr-adevar exista si aici dileme, va fi cea mai potrivita, a fost bine intretinuta, revizii la timp, etc. Cred ca poti avea sansa sa gasesti o masina cu pedigree latin in stare buna-foarte buna si una nemteasca ( care nu se defecteaza niciodata ) in conditii mai putin reusite. Sant multi factori aici, am enumerat doar cativa.

PostPosted: 23 Nov 2012, 21:04 

Car: Mazda MX-5
Cam jumatate..... :ohmy:

"You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch" by Jeremy Clarkson.

"Owning an Alfa is like being married to a stripper , everyone mocks you , bur everyone wants to be in your shoes"

PostPosted: 24 Nov 2012, 08:40 

Car: Giulia Competizione
Era la Autoitalia un 2.2 jts din 2007 cu foarte putini km (vezi autovit). Pretul cerut este destul de piperat (in jur de 14.000) dar, avand in vedere ca masina este de foarte mult timp la vanzare, poate vei obtine o reducere mai consistenta.

(ex) Alfa 33 16v

Post new topic  Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+03:00