Bine v-am regasit dragi alfisti! Mi-a fost dor de acest forum si de persoanele care il frecventeaza.... si pentru ca a trecut ceva timp de cand ne-am "vazut" si s-au intamplat mai multe intre timp, cu bunavointa voastra va mai povestesc despre viata Tantzei:
Acum o saptamana, vineri mai exact am primit telefonul magic: ,,Buna ziua, v-a sosit diferentialul". In secunda doi eram la magazin cu titrezul in mana:
Duminica am avut photoshooting pe A2 cu niste dementi, eu in portbagaj cu el deschis si cu aparatul foto in mana, ei la volan cu 150km/h:
Dupa lupte seculare care au durat aproximativ o luna, dupa o prima vopsea gri-inchis, dupa multe certuri si neamuri pomenite, vopsitorii si-au facut treaba si mi-au terminat barile GTA. Luni le-am pus pe masina.... iata ce a iesit:
Azi dimineata am avut programare la service sa-mi montez Q2-ul, si sub indrumarea mecanicului si nu numai, am facut pe dracu in patru, m-am rostogolit pe sapte de cinci ori si mi-am schimbat si kitul de ambreaj cu unul Sachs (disc, placa si rulment). Am stat de la ora 9 dimineata pana acum o ora la service. Treaba foarte bine facuta.
Ambreajul vechi era vai mama lui, tocit pana aproape de nituri, dar hey, si-a facut treaba bine timp de 92000 km.
Primele impresii. N-am facut prostii dupa ce am iesit din service, un simt al constiintei necaracteristic mie nu m-a lasat sa apas pedala prea tare (nu stiu exact de ce, il las doua zile sa se aseze bine piesa la locul ei, chiar nu stiu de ce, decizie personala). Ambreajul insa a transformat masina, mult mai brutala in reactii, cupleaza violent, tine jos acuma. Am avut o singura epatare la un semafor cand la culoarea verde am incetinit coloana din spate incercand sa trec cu bine peste un sant (sau canal Suez, credeti-ma).... dupa el am "uitat" sa schimb viteza, asta combinat cu o puternica apasare de picior drept s-a transformat brusc intr-o stare de euforie si o speranta ca efortul nu a fost in zadar.
Feed-back concret in weekendul asta
Sa auzim de bine
ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]
http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;