It is currently 27 Nov 2024, 05:43

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 756 posts ]  Go to page Previous 117 18 19 20 2131 Next
Author Message
 Post subject: Re: Alfa vs BMW?
PostPosted: 22 Oct 2012, 12:20 

georgeg Quote:
De rumegat poate rumega rudele tale ovine/bovine, noi avem cu ce sa ne delectam aici in ograda noastra, nu ne murdarim nici macar ochii cu nulitati d-ale voastre.
Ca sa-ti raspund in tandem; Ce ai cu Becali domnule?

Este clar ca argumentele sunt de prisos, stii si tu ca nu ai cum sa faci din rahat bici, ba mai mult, sa si pocane...
Alfa este precum dacia, dar fabricata in alta tara, punct!

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:22 

Mi-am racit "gura degeaba".

In alta ordine de idei, daca recunoastem toti in cor :worthy: ca BMW e peste Alfa, ne scutiti de replici acide? Eu promit ca asa fac.

Last edited by yux_mm on 22 Oct 2012, 12:24, edited 1 time in total.

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:23 

Car: Car
yux_mm Quote:

In alta ordine de idei, daca recunoastem toti in cor ca BMW e peste Alfa, ne scutiti de replici acide? Eu promit ca asa fac.
1,2,3 si! :worthy:

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:24 

Car: Alfa Romeo 147
@kip , deci nu ai argumente, bun... ne-am inteles.
@versatu , da era clean look... nici nu-mi doream altceva... verde metalizat, piele crem, volan M, 2004, 2.0 diesel, 6 trepte, jante pe 16... ma bucur ca noul prorietar a avut grija de masina si nu ia pus folii, zorzoane si alte dracovenii... arata bine asa cum era ea...

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:25 

yux_mm Quote:
Fapt divers;

Cauta-l pe RobyS pe forum dincolo, sa-ti explice cum ar trebui sa scrii corect ideea de mai sus, aici nu-mi permit sa te corectez gramatical, s-ar putea sa iti dea restul forumului dreptate!

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:28 

Car: 156
Rombulus Quote:
georgeg Quote:
De rumegat poate rumega rudele tale ovine/bovine, noi avem cu ce sa ne delectam aici in ograda noastra, nu ne murdarim nici macar ochii cu nulitati d-ale voastre.

Este clar ca argumentele sunt de prisos, stii si tu ca nu ai cum sa faci din rahat bici, ba mai mult, sa si pocane...
Tu in mintea ta ingusta ai vreun argument valabil pentru aberatiile pe care le debitezi ? Ai detinut vreo alfa ? Ai condus macar vreuna ? Sau ai vazut destule pe strada si ai auzit ca sunt proaste....

ex: 156 3.0 v6 racecar
ex: 159 2.4 Q4 TI
ex: 156 2.0 JTS
ex: 147 1.6ts 120cp

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:29 

Car: KamiKaze 147
Baieti, de ce va enervati aiurea pe niste specimene care cred ca Alfa are 1.4mpi?
Attachment:
images.jpg
images.jpg [ 7.9 KiB | Viewed 1551 times ]
asta apropos de facut bici ;) si de "are sigla BMW"

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:30 

[/quote]1,2,3 si! :worthy:[/quote]

Esti multumit acum? Bun, acum ia-ti jucariile si vezi cum gasesti mai repede usa din dos si fa pasi. Si nu uita in drumul tau sa ragnesti sus si tare ca un proprietar de Alfa a recunoscut ca BMW rules. De fapt, BMW e cea mai tare marca a tuturor timpurilor!!!...Multumit? Mai vrei? Te mai periez? Iti mai umflu oleaca orgoliul? Vrei sa iti mai alimentez egoul? Ai repurtat o victorie demna de toate aprecierile. Te stimez si te apreciez, insa nu mi-as dori vreodata sa te cunosc. Desi sunt sigur ca tu pe mine ai vrea.

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:31 

aveti ceva topic special de offtopic? nu sectiune, ca p-aia am gasit-o. Un topic de spart seminte, d-alea negre cum ne place la baEtii de conduce bemve? Unde s nu ne luam suspend daca discutam barbateste, fara limbaj de sorbona?

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:32 

georgeg , lasa-i asa... mie-mi convine :) sa creada ei ca sunt proaste... inca pot sta linistit la semafor , fara a fi etichetat, taran cu bemveu ...

Eu am realizat ca alfa romeo sunt pentru o anumita categorie de oameni sau segment de piata, cum doriti sa-l numiti... iar acest segment de piata are alte conceptii, alte pareri si alte indeletniciri.

Alfa Romeo is for nice people :)

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:32 

georgeg Quote:
Rombulus Quote:
georgeg Quote:

Tu in mintea ta ingusta ai vreun argument valabil pentru aberatiile pe care le debitezi ? Ai detinut vreo alfa ? Ai condus macar vreuna ? Sau ai vazut destule pe strada si ai auzit ca sunt proaste....

La inceput voiam sa iti fac un compliment, dar pe principiu: mintea ta creier nu are, sa-ti fac ziua mai usoara(hint): Am scris eu undeva pe acest forum, ceea ce ai insinuat in postarea de mai sus?

Asta asa doar, ca sa vezi cat de imberb poti sa fii.
Cand vei detine si alfa si bmw, sa incerci sa emani o parere despre un versus, altfel esti degeaba.

Daca ai de gand sa ataci persoana, fa-o cu riscurile de rigoare, am si eu cateva liste lungi de injurii !

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:33 

Car: Mini
Cristi84 e mentorul vostru, asa-i ?

Iar CristianMiu primul pe matricea de inlocuire, nu ?

Last edited by KIP on 22 Oct 2012, 12:34, edited 1 time in total.

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:34 

yux_mm Quote:
Esti multumit acum? vezi cum gasesti mai repede usa din dos .............sunt sigur ca tu pe mine ai vrea.
sincer nu judec pe nimeni in situatia ta, dar iti apreciaz sinceritatea. Pacat, ceva potential de pixdeala exista si pe aici...dar nah, tot mai bine la tiganii mei. :idea:

Last edited by verssatu on 22 Oct 2012, 12:35, edited 1 time in total.

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:35 

verssatu Quote:
Esti multumit acum? Bun, acum ia-ti jucariile si vezi cum gasesti mai repede usa din dos si fa pasi. Si nu uita in drumul tau sa ragnesti sus si tare ca un proprietar de Alfa a recunoscut ca BMW rules. De fapt, BMW e cea mai tare marca a tuturor timpurilor!!!...Multumit? Mai vrei? Te mai periez? Iti mai umflu oleaca orgoliul? Vrei sa iti mai alimentez egoul? Ai repurtat o victorie demna de toate aprecierile. Te stimez si te apreciez, insa nu mi-as dori vreodata sa te cunosc. Desi sunt sigur ca tu pe mine ai vrea.

PS: mi-am racit "gura degeaba" - corecteaza-ma te rog unde am gresit. eu imi pot asuma greselile.
verssatu Quote:
... discutam barbateste, fara limbaj de sorbona? ...
- e limpede treaba acum.

Last edited by yux_mm on 22 Oct 2012, 12:40, edited 1 time in total.

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:39 

@ KIP :
Alfa este precum Dacia, dar fabricata in alta tara - banuiesc ca ai si cu ce sa sustii ce ai debitat aici. Iar daca tu tinere de minte si creier in boxa nu ai lasa ca ma cobor eu la nivelul tau. Repet intrebarea : ai avut/ai condus Alfa ? Ca vad ca stii bine cu ce se mananca...

ex: 156 3.0 v6 racecar
ex: 159 2.4 Q4 TI
ex: 156 2.0 JTS
ex: 147 1.6ts 120cp

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:39 

Vine iarna si bmw urile ieftine o s o cam puna...
too bad

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:40 

Car: Mini
georgeg Quote:
@ KIP :
Alfa este precum Dacia, dar fabricata in alta tara - banuiesc ca ai si cu ce sa sustii ce ai debitat aici. Iar daca tu tinere de minte si creier in boxa nu ai lasa ca ma cobor eu la nivelul tau. Repet intrebarea : ai avut/ai condus Alfa ? Ca vad ca stii bine cu ce se mananca...
Suferi de dislexie ? Nu am scris eu treaba aia cu Dacia si Alfa !

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:41 

yux_mm Quote:
verssatu Quote:
PS: mi-am racit "gura degeaba" - corecteaza-ma te rog unde am gresit. eu imi pot asuma greselile.
Lasand glumele despre alfa si bmw la o parte, am sa-ti explic unde ai gresit, ca pe viitor sa nu o mai faci:

... "gura degeaba" ----> gura ta este degeaba!

Sunt sigur ca ai vrut sa scrii: ...mi-am racit "gura" degeaba... care trebuie sa recunosti ca are cu totul alt sens, asta fara sa te jignesc intr-un fel, dar din graba de a scrie ofensator la adresa noastra, ai omis exact esentialul mesajului.

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:42 

@KIP , stii cum e cu masinile astea... daca ai e90, inca esti interesant pe strada, adica nahh... e altceva... insa cand ai e36 sau e46 cu 3kg de chit in el si o paraietoare de toba... deja este urat...

Majoritatea masinilor germane , exceptand porsche si cateva modele de la mercedes, au avut un design de consum, daca il pot numii asa... adica cand sunt lasate, sunt frumusele, iau ochii... insa dupa 5ani ani par imbatranite, lumea se plictiseste de el... nu are nimic special, as fie al lui...

vezi z4 care intr-adevar are un design reusit, iar motorizarea este ce trebuie :)

Concluzie, nu sunt atat de incuiat la minte si apreciez ce este frumos si bun... cum de asemenea si in ograda vw exista scirocco, care iarasi arata bine... in ograda volvo c30-ul t5 , s.a.m.d .

Ca sa incheiem... programati-va la un test drive cu giulietta QV sau macar 1.4tbi si reveniti cu pareri... cu siguranta o sa va incante masina si va veti schimba parerea... De asemenea puteti incerca si meganul RS de la renault vedeti ce si cum fac actionarii de la Dacia ;)

PostPosted: 22 Oct 2012, 12:45 

Bai redeschide topic-ul , deja era interesant :)) Bine o poti face peste 2 ore... acum este pauza de masa :)

PostPosted: 22 Oct 2012, 13:05 

Dragi prieteni alfisti si oaspeti bemweisti.
Zau, discutia asta a devenit mai mult decat penibila. Parca vad doua haite de caini care se latra prin gard, cu spume la gura.
Va reamintesc: cel mai destept cedeaza. Yux incepuse bine, dar s-a razgandit pe parcurs... :?:

P.S. Cat despre zicala cu racitul gurii, e ca si cu marinelul, marinerul si marinalul (Caragiale, remember): nu se introduc ghilimele nicaieri.

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 22 Oct 2012, 13:11 

nu e nici o spuma.pur si simplu laturile intelectuale debitate de unii posesori de alfa de pe aici sunt jenante pentru comunitatea voastra, a alfistilor in general

generalizari de cea mai joasa speta facute de niste personaje probabil extrem de frustrate.nu cred ca veti gasi nicaieri pe forumul nostru astfel de emanatii la adresa posesorilor de alfa.

PostPosted: 22 Oct 2012, 14:44 

Car: Alfa Giulia 2.0T
rasputin Quote:
...

generalizari de cea mai joasa speta facute de niste personaje probabil extrem de frustrate.nu cred ca veti gasi nicaieri pe forumul nostru astfel de emanatii la adresa posesorilor de alfa.
Atat de elegant , intelectual si putin frustrant in atitudine e forumul vostru ca ati simtit nevoia tu si prietenii tai sa exprimati exact ce reclami cu ipocrizie mai sus? Nu faci decat sa ii jignesti pe prietenii tai pana la (unii) membri ai comunitatii alfa. Reciteste-i cu spor, sa vezi generalizari si eleganta.
Pana acum nu s-a dus nimeni de aici pe nu stiu ce forum bmw sa faca generalizari cu tupeu, provocari, cu atat mai putin sa jigneasca.

PostPosted: 16 Apr 2014, 13:14 

He, he, ma simt ca un soi de dezvirginator... (exista cuvantul asta?)...

Deci:
prin bunavointa unui coleg, care a castigat un weekend cu un BMW GT, 3.0 disesel, x-drive, am testat numitul autoturism (?).
Semnul :?: semnifica filozofia si senzatia atasate masinii: nu prea pare autoturism. Mai curand barca cu motor, buldozer de strada, godzilla motorizata, etc. Ma asteptam ca, din clipa in clipa, sa se dea peste cap si sa se faca un transformer din ala hidos, care vrea sa distruga Pamantul.
Da, e foarte comoda. Da, e foarte accesorizata. Da, motorul trage bine, la cele 2,2 tone ale ei. Da, e impresionanta. Dar...
... e urata, frate! E insensibila, e cocalareasca, e un concept ciudat, nu stiu de ce ii zice GT! Si nu trage atat de bine, avand in vedere si cutia dsg. Iar bordul arata groaznic, cu un lemn trist inserat, si iesit, inutil, in afara, de nu te lasa sa incapi cum ai vrea pe locul din dreapta. Probabil ca, daca te rastorni sau te loveste trenul, iesi nevatamat din ea, orice ar fi. Dar mi-ar fi, efectiv, rusine sa ma vada lumea in asa ceva pe strada.
Nu va dau elemente legate de condus. Doar va spun ca abia am asteptat sa ma urc in Giulietta dupa aia!
Cu acelasi coleg am testat Ghibli: amandoi am convenit ca nu incape nici o comparatie, nu are rost sa cautam criterii!
Si m-am intrebat, din nou, ce gandesc cei care isi cumpara un BMW GT. Iti poti lua o serie 5 sau 6, si inteleg deplin. Dar GT?... :disgust1:
P.S. Masina testata costa cca 75.000 Euro. Willkommen in Bayern, Deutschland!

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 16 Apr 2014, 20:20 

Car: Mazda MX-5
lucianm Quote:
He, he, ma simt ca un soi de dezvirginator... (exista cuvantul asta?)...

Deci:
prin bunavointa unui coleg, care a castigat un weekend cu un BMW GT, 3.0 disesel, x-drive, am testat numitul autoturism (?).
Semnul :?: semnifica filozofia si senzatia atasate masinii: nu prea pare autoturism. Mai curand barca cu motor, buldozer de strada, godzilla motorizata, etc. Ma asteptam ca, din clipa in clipa, sa se dea peste cap si sa se faca un transformer din ala hidos, care vrea sa distruga Pamantul.
Da, e foarte comoda. Da, e foarte accesorizata. Da, motorul trage bine, la cele 2,2 tone ale ei. Da, e impresionanta. Dar...
... e urata, frate! E insensibila, e cocalareasca, e un concept ciudat, nu stiu de ce ii zice GT! Si nu trage atat de bine, avand in vedere si cutia dsg. Iar bordul arata groaznic, cu un lemn trist inserat, si iesit, inutil, in afara, de nu te lasa sa incapi cum ai vrea pe locul din dreapta. Probabil ca, daca te rastorni sau te loveste trenul, iesi nevatamat din ea, orice ar fi. Dar mi-ar fi, efectiv, rusine sa ma vada lumea in asa ceva pe strada.
Nu va dau elemente legate de condus. Doar va spun ca abia am asteptat sa ma urc in Giulietta dupa aia!
Cu acelasi coleg am testat Ghibli: amandoi am convenit ca nu incape nici o comparatie, nu are rost sa cautam criterii!
Si m-am intrebat, din nou, ce gandesc cei care isi cumpara un BMW GT. Iti poti lua o serie 5 sau 6, si inteleg deplin. Dar GT?... :disgust1:
P.S. Masina testata costa cca 75.000 Euro. Willkommen in Bayern, Deutschland!
Sunt perfect de acord cu tot ce ai spus mai sus, iar ca o completare poti sa pui in aceeasi categorie si X6-le si eventual X3-ul care iar e acolo doar ca sa umple o nisa. Am facut si eu cate o proba cu Ghibli si noul Quatroporte, iar verdictul meu ar fi:
-Ghibli, absolut superb.
-Quatroporte se simte mai greoi decat modelul anterior, iar motorului i-i lipseste "nervul" pe care il aveai v8-ul aspirat.

Pentru baietii de pe forumul "masina ultimului drum" (parca asa era motto-ul lor, engleza poate fi perversa) pot doar sa spun ca imi bazez afirmatiile pe faptul ca lucrez in domeniu si pe experianta unor probe de drum cu aproape toate modelele lor dragi.

Salutari din Deutschland, Bayern, Munchen, Schleisheimerstrasse, vreo 500m de BMW FIZ. :bash:

"You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch" by Jeremy Clarkson.

"Owning an Alfa is like being married to a stripper , everyone mocks you , bur everyone wants to be in your shoes"

Post new topic  Reply to topic  [ 756 posts ]  Go to page Previous 117 18 19 20 2131 Next

All times are UTC+03:00