alex159jtd Quote:
tudyniuz Quote:
alex159jtd Quote:
Cand am revenit in 159, parca stateam pe wc...
Poate asa se prezinta Alfa ta, dar majoritatea arata mai bine decat seria 1 de la BMW.
Man, fara falsa modestie, cred ca Alfa mea se prezinta ca si interior cel mai bine sau in top 10 de pe forum ca si grad de uzura. Este practic nou (nu pot sa-mi dau seama cum l-a intetinut proprietarul din Olanda, poate a mers cu huse si manusi).
Eu m-am referit la POZITIA LA VOLAN cand am zis ca parca stateam pe WC. In sensul ca acolo era o pozitie de condus extraordinara/ideala/joasa si in 159 scaunul este prea sus, oricat de jos l-ai regla.
Cat despre comparatie, am pus sus un link cu bordul noii serii 1 (vad ca nimeni n-a avut curajul sa comenteze ceva negativ/la obiect). Este incontestabil mai frumos, oricine poate vedea asta. Dar frumusetea este subiectiva, asa ca fiecare are drepul la o parere.
Nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine, esti fan BMW si respect asta, insa am petrecut ceva timp la bordul seriei 1, l-am atins, l-am pipait...
Este ok, insa nu este ceva nemaivazut. Daca vorbim despre cea mai scumpa versiune de echipare, da, merita atentie insa daca vorbim de un entry-level sau o versiune de echipare intermediara, crede-ma, nu e nimic deosebit. Adica exact ca si Giulietta, nu are nimic care sa te faca sa zici UAU, e ok si atat.
Iar despre comparatia interioareler seria 1 vs. 159, nu stiu ce sa zic, chiar daca ar fi comparabile, desi mi se pare superior interiorul de 159, tot este un plus pentru alfa. Faptul ca o masina conceputa acum ceva ani se bate de la egal la egal cu una noua, nu e deloc putin lucru.