In primul rand, salutare tuturor. Este primul meu post pe acest forum, dar sper sa devin cat de curand un membru al familiei Alfa Romeo.
De multa vreme mi s-a pus pata pe Alfa, in special modelul 159 (de fapt exclusiv 159 pentru ca nu am ochi pentru un alt model momentan - a fost dragoste la prima vedere). De curand am resusit sa-mi vand masina veche si sa incep cautarile pentru viitoarea achizitie. Studiez zilnic site-urile din Germania, dar de curand un anunt de pe Autovit mi-a atras atentia
http://www.autovit.ro/alfa-romeo-159-C24534078.html . Astazi am sunat si din pretul afisat pe site, dealer-ul a lasat-o la 7500 euro (ne-inmatriculata - provenienta Germania). Mi se pare un pret dubios de bun pentru an, dotari si numarul de kilometri.
Sunt constient ca numarul de km nu este real, dar dealer-ul se lauda ca masina are carte de service, istoric etc.. Cu toate astea, din pozele expuse, mi s-a parut ca volanul prezina urme de uzura ce nu-si au rostul - poate aveti voi un ochi mai format si ma puteti lamuri si pe mine (la telefon mi s-a spus ca masina este impecabila atat interior cat si exterior )
De asemenea, este de acord sa mergem intr-un service autorizat pentru o expertiza tehnica si pe langa asta, ofera 12 luni garantie la motor si cutia de viteze.
Eu sunt din Timisoara, dar planuiesc saptamana asta un drum la Bucuresti sa vad masina.
As avea cateva intrebari la voi, si v-as ruga sa ma ajutati in luarea unei decizii:
1. Se merita achizitia? (ceva imi spune ca este dubios dar sunt dispus sa-mi asum anumite riscuri)
2. Ce stiti despre aceasta firma: Autorulate Bucuresti? singura mentiune despre ei, am gasit-o pe un forum BMW, in care cineva se plangea ca sunt samsari si "coafeaza" masinile.
3. In cazul in care decid sa o achizitionez, ce service bun imi puteti recomanda pentru o verificare? Autoitalia de pe Bd. Timisoarei este ok?
Va multumesc anticipat, si sper ca cineva sa aiba rabdare sa citeasca tot postul si sa ma ajute cu un sfat