Dupa cum unii dintre voi deja stiu, mi s-a cam pus pata
sa fac un tuning la motor.
Initial variantele erau Novitec Powerrail II sau ECU remap autohton.
Intre timp problema s-a complicat, dupa ce am stat de vorba cu KGB, am cam renuntat la ideea cu Novitec care aparent
nu este chiar super safe, era vorba despre o pacalire a ECU-lui, a.i rezulta o presiune mai mare in nu stiu ce pompa (scuzati, sunt cam paralel cu mecanica
). Asa ca momentan cam tind sa renunt la aceasta optiune...
Bun...ar mai fi deci remap. Cum insa la noi nu prea stiu oameni care sa faca ceva profi pe Alfa, a.i sa stau linistit prinvind viitorul motorului meu, ma cam vad nevoit sa caut si alte alternative
Si uite asa am ajuns sa trimit mail la Digital Tuning Bulgaria, unde si-a facut remap-ul KGB. Din cate am retinut de la KGB, aceasta companie Suedeza este foarte buna, si stiu ce fac, si fac foarte bine.
Pentru a face remap la Digital Tuning insa, trebuie data o fuga pana la Sofia
+ costul remap-ului in sine 500E (cu niste rezultate impresionante as spune, am vazut pe site: 148CP si 363Nm, ceea ce este super
), deci facand un total repejor, remap+motorina+cazare 1 noapte +micile cheltuieli, cred ca ajung la 650E toata smecheria, un pret deloc de neglijat pentru mine din pacate
La noi un remap m-ar duce 300E, cu putin noroc poate chiar un pic mai jos, dar nu stiu nimic de incredere, si sincer, decat sa merg pe amatorisme, mai bine dau dublu naibii si dorm mai linistit...
As aprecia daca v-ati dat si voi cu parerea vis-a-vis de subiect, cred ca este o chestiune interesenta si sunt destui care ar fi interesati cred....
Thx..