ALXege Quote:
E si asta o competitie si trebuie tratata ca atare, fie ca iti place sau nu.. si mi se pare ca esti superficial in a-i judeca pe "gutanii cu 3 neuroni care trantesc o turbina si niste gume late pe spate", atata timp cat asta serveste scopului.. ca sa nu mai zic ca vorbesti de montat o turbina de parca vorbesti de schimbat bateria.. dar asta-i o discutie care n-are nici o legatura cu masina lui scociu.
Ce trebuie retinut este ca acest GTA a scazut cu aprox. 1s timpul de parcurgere al celor 400m cu start de pe loc si ca a ajuns aproximativ la fel de rapid ca un M3 E46 sa zicem.. Pentru asta, bravo scociule! Dar ai grija ce modificari ii mai faci sa nu fii si tu catalogat drept gutan cu 3 neuroni..
Dragutule, tu nu esti in stare sa scoti bateria de pe masina, e normal ca tie sa iti para totul complicat si deosebit. Nu ai inteles analogia cu bautul ? Nu-i nimic, mai ai timp.
scociu nu poate fi catalogat drept gutan cu 3 neuroni decat prin propria alegere, bagandu-se mereu in oala cu tot soiul de brotheri, intelege el ce e de inteles.
Daca ar fi fost catalogat demult asa, precum declara, nu imi pierdeam timpul macar vorbind cu el.
Din pacate, fapt care ma intristeaza, e ca tinteste catre statutul ala din ce in ce mai mult, mai ales cu declaratiile de mai sus, prin lipsa total de deschidere la minte. Cat de greu o fi sa intelegi chestii absolute, mai ales cand ai de-a face cu stiinte exacte in mod curent, nu stiu, cert e ca pentru el pare extrem de greu.
Sunt foarte curios cum de isi fac singur masinile aia cu stickere APR, Revo, etc. De fapt cred ca am inteles, probabil asa cum si-a facut si el singur masina, de nu a fost pina la aceasta data in stare sa stranga macar un surub la propria masina. Dupa aceasta definitie, probabil ca majoritatea alora au facut precum Chuck Norris, care s-a nascut intr-o cabana construita de el insusi cu propriile maini.
Anyway, enough said, am scris deja mai mult decat as fi vrut, ma retrag, va las sa va bucurati de bucuriile voastre, care or fi ele, oricat de simple si/sau meschine.