Alexandrus Quote:
r1s3, mai bine taceai, ca n-ai inteles absolut nimic. Daca poti pricepe, desi ma indoiesc date fiind declaratiile tale, e vorba de masini de strada, eventual tractiune fata, aranjate, curate, etc, si masini facut doar pentru alergat intre 2 semafoare pe un aeroport. Nu stiu GT-R, poate fi el si AMS Alpha 15, WRX STI si alte cele unde le vezi tu ca fiind masini pentru orice altceva decat nobilul sport numit sfert de mila, dar singurul din aceeasi categorie cu scociu ar fi fost Aventadorul, bine, multe clase mai sus, nu cred ca e nevoie sa iti spun ca nu doar nu are treaba si nu castiga, dar in afara de a cersi atentie nu face nimic, poate doar strica masina.
scociule, gata, il imiti pe Dima acuma in declaratii.
E clar ca nu ai participat niciodata la asa ceva si habar n-ai cu ce se mananca... Vezi ca GT-R u ala a lu' Cezar de care zici tu ca nu e facut pentru curse (
) a scos cel mai bun timp cronometrat oficial din Europa si anume 8,9 sec, iar Aventadorul 10,7 sec, ceea ce e fantastic. Si vezi ca la cursele astea sunt doua categorii si anume Street unde se inscriu majoritatea masinilor, adica masini de strada si Profi unde sunt cele special modificate numai pentru 402m, acestea din urma fiind mai putine la numar. Du-te si tu la un eveniment organizat de DragRacing Events si acolo o sa vezi masini de strada, aranjate, curate, chiar cu tractiune fata mai frumoase decat ai vazut vreaodata. Daca se obtin toate aprobarile o sa fie weekendul viitor si in Bucuresti o etapa, in aceiasi locatie ca acum cativa ani, adica in fata Casei Poporului. Vino sa vezi despre ce e vorba si mai vorbim pe urma. Si daca dupa parerea ta nici GT-Rul nu e facut pentru drag, prefer sa incheiem orice discutie contradictorie aici. Te salut. Si inca ceva, o masina de strada curata si aranjata, poate sa aiba si motor de 1.6, dar asta e GTA si trebuie exploatata altfel. Sau alt exemplu, Alex Mirica, care are 1.9 jtd cu imbunatatiri si se da la curse inseamna ca isi bate joc de masina?? Eu sunt sigur ca nu. Dar in acele momente se simte fericit si se bucura cu adevarat de alfa lui. Ma rog. Cine nu are microbu asta in sange nu intelege, dar cand te dai, senzatiile sunt unice mai ales cand la final vezi adversarul in oglinda :X