Valak Quote:
Nu insistam
homie, please:
1
Valak Quote:
Alaturati Transfagarasanului si Manastirea de la Curtea de Arges, Cetatea Poienari, Barajul Vidraru, mitul lui Dracula, investitiile impresionante facute in hotelurile Casa Argeseana si Valea cu Pesti si chiar cred ca se poate. Cum au spus si altii, haideti sa fixam o data, sa le-o transmitem si Alfistilor din alte tari si sa vedem ce feedback primim. Asa cum noi vrem sa facem ceva deosebit poate ca si ei ar gasi ceva inedit in a organiza o iesire in corpore in afara tarii. Acuma nu vreau par nostim, dar asa micut cum e el, Curtea de Arges are o locatie perfecta pentru expunerea masinilor chiar langa Biserica Domneasca si sunt mai mult ca sigur Primaria ne-o va pune la dispozitie.
2
Valak Quote:
Drumul de la Curtea de Arges la Vidraru pe care eu nu puteam intra cu GTV-ul a fost reparat si se prezinta foarte bine. Portiunea dintre Vidraru si Valea cu Pesti e intr-adevar de cosmar, dar ca urmare a amanarii Raliului Argesului a fost reziliat si contractul cu firma care trebuia sa se ocupe de reabilitare si nu am nicio indoiala ca anul viitor raliul se va desfasura in conditii excelente, deci eu nu cred ca ar trebui sa ne facem griji din punctul asta de vedere ! Haideti sa plecam de la premiza ca urcarea dinspre Curtea de Arges se va face in conditii optime, alte obiectii mai sunt ? Sunt din Curtea de Arges, cunosc bine zona si imi place sa cred ca stiu si ce spun. Sunt multe festivaluri care se desfasoara an de an acolo si stiu cat de mult sprijin primesc din partea autoritatilor, noi nu vom face exceptie ! Valea cu Pesti reprezinta o investitie uriasa, au nevoie de promovare tot atat de mult cum avem si noi nevoie de capacitatea lor de cazare, intamplator pot ajunge atat la primar cat si la cei care administreaza Valea cu Pesti, ce ziceti, incercam ?
3
Valak Quote:
Inspre Curtea de Arges asfaltul a fost refacut si se circula in conditii foarte bune. Pot sa inteleg ca Sibiul e o locatie mai bine cunoscuta, dar inspre sud sunt cateva repere destul de interesante: Manastirea Arges, Cetatea Poenari, Barajul Vidraru, peisajul e mai salbatic si locurile de cazare sunt mai abundente.
4
Valak Quote:
Drumul dinspre Curtea de Arges a fost reparat (o buna parte a portiunilor cu probleme a fost asfaltata, iar restul plombata) si se poate urca in conditii foarte bune. Daca voi urca eu cu GTV-ul, care e foarte rigid si nesimtit de jos (ma refer la baia de ulei, nu la bara), poate urca linistit orice alta Alfa.
tzzivii Quote:
Pe curtea de arges e dezastru. Mergi sa iti testezi articulatiile. E disperant cate plombe sunt...
5
Valak Quote:
E mult mai bine acum, erau cativa kilometri intre Vidraru si Valea cu Pesti absolut impracticabili cu o Alfa Romeo, acum acolo s-a turnat covor de bitum sau s-a plombat. In rest, Transfagarasanul e neted. Pana acum, chiar si noi cei care am fi plecat din Curtea de Arges am fi preferat o ruta ocolitoare, dar nu mai e cazul. Hai sa mai auzim si alte pareri, daca a mai fost cineva de curand pana la Balea pe partea asta !
Daca te referi la drumul intre Curtea de Arges si Pitesti, da, e destul de ondulat, dar n-as spune ca e un drum prost, mai ales ca trece prin multe localitati si in perioada asta mai sunt radare.
6
Valak Quote:
Daca imediat dupa Vidraru incepea dezastrul acum nu mai e asa.
Nu inteleg, recomandai drumul asta inca de anul trecut cand era pilaf iar pentru tine era "practicabil". Acum spui ca a fost reparat si ca se circula in conditii "foarte bune". Vine Bogdan si scrie ca a fost pe acolo si ca e doar plombat, dar drumul e nasol in continuare. Tu? Batman, Batman... Si apoi m-am luminat:
Valak Quote:
intamplator pot ajunge atat la primar cat si la cei care administreaza Valea cu Pesti, ce ziceti, incercam ?
Si daca nici asta nu inseamna sa insisti...
P.S. Scuze ca am poluat topicul, de ceva timp vroiam sa remarc acest aspect. Clipul de prezentare, la care a lucrat Razvan gratis si pentru care au batut unii cateva sute de kilometri pe banii lor, a fost "sub asteptarile" cuiva. Fiindca a fost filmat pe versantul nordic, cred...