Salutari.
Abia miercuri seara am apucat sa vad reply-ul (mersi mult de ajutor
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) si am zis ca nu mai astept (ideal ar fi fost sa spal masina si sa-i fac niste poze mai elegante. Oricum le voi schimba astea cu ceva mai "regizat") asadar am facut cateva poze rapide dimineata inainte de serviciu.
In legatura cu interfata de diagnoza...da voi comanda una de pe net si am vazut in unele locuri se vinde in pachet cu softul (exact pe care-l ziceai ca e compatibil).
De
diferenta de nuante nu prea am ce zice... e clar... o fost lovita si revopsite unele elemente si nu au puscat culorile (Asta e. Nici nu cred ca se poate reproduce o culoare care o fost deja arsa cativa ani buni de soare) Cu putin timp si Alfa love o revopsim toata, oricum are si cateva ciobituri de la pietricele.
Jantele mie personal imi plac. Nu sunt de Alfa si nici nu le am pe cele originale din pacate
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
dar sunt simple si elegante.
Kilometrii si schimburi: Masina avea 74.000 la bord cand am cumparato si acum are 80.000. Avem putina pierdere de ulei la semeringuri de la distributie, (poate vorbesc prostii dar sunt incepator) dar oricum as dori sa schimb cureaua si toate cele necesare cat mai curand. Daca ati avea o suggestie pentru un service bun in Cluj as ramane recunoscator.
Sunete turbate ![Naughty :naughty:](./images/smilies/naughty.gif)
: Toba este schimbata cu ceva sportiv si suna destul de nervos dar nu exagerat. (nu stiu inca ce model ii dar voi cauta cat de curand informatii)
Beculete stranii::
1. Avem aprins recent un airbag dar acel contact o mai facut figuri, am curatat, miscat contactul, am resetat-o si dupa un timp am miscat masca de la usa, sub care sunt cabluri si o reaparut.
2. Senzorul ABS din dreapta-fata nu functioneaza. Cand am pus testerul pe el nu citea absolut nimic (restul dintre ele functionau perfect) si aici au dat dovada de cunostinta tot felul de mesteri de la service-uri: ba ca e ars, ba ca e cablul, ca era lovita si a intrat toata roata
![Mad :mad2:](./images/smilies/mad.gif)
. Concluzia e ca trebe schimbata (desi as incerca sa o curat sau am citit ca se poate pune si invers rulmentul si atunci e nul toata treaba)
3. MArtor MCSF: wow la asta deja as putea scrie o carte (si sunt incepator
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
). Fostul proprietar zicea ca e de la toba (el o schimbat sonda lambda-ul si nu o ajutat cu nimic)... poate fi...si poate fi de la 1000 alte senzoare si brizbriz-uri (masina trage, tine turatia in relanti, nu tuseste, nu se supra tureaza).
Cam atat ar fi povestea mea cu Alfa-ul de doua nuante
.
E al meu si e Alfa
si sunt mandru de acest fapt (char daca va fi o avere sa o aduc la o stare mai buna
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
).
PS: mai am nevoe si de un scut motor
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. Daca stiti si o dezmembrare care se ocupa de Alfauri un pm sau un reply pls.
Sa ne vedem cu bine.
![Peace :peace:](./images/smilies/peace.gif)