It is currently 15 Nov 2024, 05:58

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 360 posts ]  Go to page Previous 18 9 10 11 1215 Next
Author Message
PostPosted: 15 Aug 2012, 11:54 

Car: Carla
Drumul dinspre Curtea de Arges a fost reparat (o buna parte a portiunilor cu probleme a fost asfaltata, iar restul plombata) si se poate urca in conditii foarte bune. Daca voi urca eu cu GTV-ul, care e foarte rigid si nesimtit de jos (ma refer la baia de ulei, nu la bara), poate urca linistit orice alta Alfa.

PostPosted: 15 Aug 2012, 12:12 

Car: 156GTA/Giulia QV
Pe curtea de arges e dezastru. Mergi sa iti testezi articulatiile. E disperant cate plombe sunt...

------------------------------

Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…

PostPosted: 15 Aug 2012, 13:11 

E mult mai bine acum, erau cativa kilometri intre Vidraru si Valea cu Pesti absolut impracticabili cu o Alfa Romeo, acum acolo s-a turnat covor de bitum sau s-a plombat. In rest, Transfagarasanul e neted. Pana acum, chiar si noi cei care am fi plecat din Curtea de Arges am fi preferat o ruta ocolitoare, dar nu mai e cazul. Hai sa mai auzim si alte pareri, daca a mai fost cineva de curand pana la Balea pe partea asta !
Daca te referi la drumul intre Curtea de Arges si Pitesti, da, e destul de ondulat, dar n-as spune ca e un drum prost, mai ales ca trece prin multe localitati si in perioada asta mai sunt radare.

PostPosted: 15 Aug 2012, 13:14 

Pai eu am fost pana la Balea acum o luna. Dinspre Pitesti.

Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Ex many others…

PostPosted: 15 Aug 2012, 13:24 

Daca imediat dupa Vidraru incepea dezastrul acum nu mai e asa.

PostPosted: 15 Aug 2012, 13:26 

Era refacut.

Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Ex many others…

PostPosted: 15 Aug 2012, 13:31 

Eu nu inteleg de ce insista "unii" atat de tare pe varianta dinspre Curtea de Arges, sunteti fani sau ce? Fiindca asta e deja una dintre mai multe interventii pe tema asta, cu toate ca a fost explicat clar ca n-are sens. Pe partea asta e decent, probat, verificat, pe partea cealalta e varza, e clar. Dar nu, hai sa incercam sa bagam 30 de masini venite de la mii de km sa-si dea cu parerea daca plombatu' ala merge sau mai trebuie rectificat.. chill dude, mai sunt ani, cand o fi drumul bun, mergem si pe versantul sudic. :peace:

PostPosted: 15 Aug 2012, 13:44 

Car: GT 2.0JTS Selespeed
Pai nu insista nimeni, fiecare e liber sa vina pe unde vrea. Eu poate vin pe curtea de arges, sau poate vin pe transalpina. Suntem liberi sa alegem ce vrem.

PostPosted: 15 Aug 2012, 13:50 

Fiecare merge pe unde vrea, eu doar am urcat ieri pana la Balea si am vrut sa spun si altora ce am gasit. Poate mai sunt si altii carora le vine mai usor sa urce pe partea asta spre Europa decat pe Valea Oltului sau Valea Prahovei. Drumul a fost reparat si nu mai pune probleme de vreun fel. Am urcat mai ales pentru ca voiam sa stiu ce traseu sa aleg peste doua saptamani. Mi-e absolut indiferent pe unde vor urca sau cobora celelalte Alfe, stiu cum arata drumul asta anul trecut si stiu cum arata acum. Din partea mea, pentru cei ce vin din sud se poate ajunge la Pensiunea Europa si via Cheile Bicazului, eu unul voi urca dinspre Pitesti, in urma plimbarii de ieri.

PostPosted: 15 Aug 2012, 14:57 

edx Quote:
Pai nu insista nimeni, fiecare e liber sa vina pe unde vrea. Eu poate vin pe curtea de arges, sau poate vin pe transalpina. Suntem liberi sa alegem ce vrem.
Pai insista, fiindca acum cateva saptamani/luni cineva insista sa facem event-ul pe versantul sudic nu stiu unde si sa parcam masinile in centrul comunei Berevoiesti..
Problema nu se pune asa, ca urca cine pe unde vrea, ideea e pe unde-i trimiti pe ceilalti sa mearga. Ori aia care vin de la sute sau mii de km nu prea isi doresc sa sfarseasca pe un drum unde "suspensia lucreaza incontinuu" - Tziviii. Acum, fiecare cu standardele lui legat de drumuri.. pe vremuri, cand eu scriam pe aici ca Pitesti - Campulung este un ogor, cineva venea si zicea ca este un drum practicabil. Apoi, pe topicul dedicat, cineva mi-a recomandat un drum drept decent, iar undeva inainte de Onesti, cum vii dinspre Brasov, am gasit sute bune de metri unde era pamant in loc de asfalt. Eu zic sa pastram niste proportii si sa recomandam celor ce vin de departe doar drumurile normale, in acceptiunea mea, excelente sau nesimtit de bune in acceptiunea altora. E o parere, fiecare e liber sa scrie ce vrea, dar ganditi-va putin si la cei ce vin de peste mari si tari...

PostPosted: 15 Aug 2012, 15:08 

Pentru cei ce vin de peste mari si tari a postat deja Firestarter care sunt traseele de urmat, asa ca chill out, homie ! Cat ii priveste pe mioritici, sper ca nu-ti inchipui ca m-as simti bine sa fiu cautat de crestini care o data ajunsi la Fest vor sa-l cunoasca pe retardul care le-a indicat un traseu mizer, ucigator de articulatii.
Nu insistam, era o simpla sugestie, dar Curtea de Arges e un orasel si daca a fost ales Sibiul pentru parcatul masinilor in centrul lui, eu nu am nimic impotriva.

PostPosted: 15 Aug 2012, 17:05 

Valak Quote:
Nu insistam
homie, please:
1
Valak Quote:
Alaturati Transfagarasanului si Manastirea de la Curtea de Arges, Cetatea Poienari, Barajul Vidraru, mitul lui Dracula, investitiile impresionante facute in hotelurile Casa Argeseana si Valea cu Pesti si chiar cred ca se poate. Cum au spus si altii, haideti sa fixam o data, sa le-o transmitem si Alfistilor din alte tari si sa vedem ce feedback primim. Asa cum noi vrem sa facem ceva deosebit poate ca si ei ar gasi ceva inedit in a organiza o iesire in corpore in afara tarii. Acuma nu vreau par nostim, dar asa micut cum e el, Curtea de Arges are o locatie perfecta pentru expunerea masinilor chiar langa Biserica Domneasca si sunt mai mult ca sigur Primaria ne-o va pune la dispozitie.
2
Valak Quote:
Drumul de la Curtea de Arges la Vidraru pe care eu nu puteam intra cu GTV-ul a fost reparat si se prezinta foarte bine. Portiunea dintre Vidraru si Valea cu Pesti e intr-adevar de cosmar, dar ca urmare a amanarii Raliului Argesului a fost reziliat si contractul cu firma care trebuia sa se ocupe de reabilitare si nu am nicio indoiala ca anul viitor raliul se va desfasura in conditii excelente, deci eu nu cred ca ar trebui sa ne facem griji din punctul asta de vedere ! Haideti sa plecam de la premiza ca urcarea dinspre Curtea de Arges se va face in conditii optime, alte obiectii mai sunt ? Sunt din Curtea de Arges, cunosc bine zona si imi place sa cred ca stiu si ce spun. Sunt multe festivaluri care se desfasoara an de an acolo si stiu cat de mult sprijin primesc din partea autoritatilor, noi nu vom face exceptie ! Valea cu Pesti reprezinta o investitie uriasa, au nevoie de promovare tot atat de mult cum avem si noi nevoie de capacitatea lor de cazare, intamplator pot ajunge atat la primar cat si la cei care administreaza Valea cu Pesti, ce ziceti, incercam ?
3
Valak Quote:
Inspre Curtea de Arges asfaltul a fost refacut si se circula in conditii foarte bune. Pot sa inteleg ca Sibiul e o locatie mai bine cunoscuta, dar inspre sud sunt cateva repere destul de interesante: Manastirea Arges, Cetatea Poenari, Barajul Vidraru, peisajul e mai salbatic si locurile de cazare sunt mai abundente.
4
Valak Quote:
Drumul dinspre Curtea de Arges a fost reparat (o buna parte a portiunilor cu probleme a fost asfaltata, iar restul plombata) si se poate urca in conditii foarte bune. Daca voi urca eu cu GTV-ul, care e foarte rigid si nesimtit de jos (ma refer la baia de ulei, nu la bara), poate urca linistit orice alta Alfa.
tzzivii Quote:
Pe curtea de arges e dezastru. Mergi sa iti testezi articulatiile. E disperant cate plombe sunt...
5
Valak Quote:
E mult mai bine acum, erau cativa kilometri intre Vidraru si Valea cu Pesti absolut impracticabili cu o Alfa Romeo, acum acolo s-a turnat covor de bitum sau s-a plombat. In rest, Transfagarasanul e neted. Pana acum, chiar si noi cei care am fi plecat din Curtea de Arges am fi preferat o ruta ocolitoare, dar nu mai e cazul. Hai sa mai auzim si alte pareri, daca a mai fost cineva de curand pana la Balea pe partea asta !
Daca te referi la drumul intre Curtea de Arges si Pitesti, da, e destul de ondulat, dar n-as spune ca e un drum prost, mai ales ca trece prin multe localitati si in perioada asta mai sunt radare.
6
Valak Quote:
Daca imediat dupa Vidraru incepea dezastrul acum nu mai e asa.
Nu inteleg, recomandai drumul asta inca de anul trecut cand era pilaf iar pentru tine era "practicabil". Acum spui ca a fost reparat si ca se circula in conditii "foarte bune". Vine Bogdan si scrie ca a fost pe acolo si ca e doar plombat, dar drumul e nasol in continuare. Tu? Batman, Batman... Si apoi m-am luminat:
Valak Quote:
intamplator pot ajunge atat la primar cat si la cei care administreaza Valea cu Pesti, ce ziceti, incercam ?
Si daca nici asta nu inseamna sa insisti...

P.S. Scuze ca am poluat topicul, de ceva timp vroiam sa remarc acest aspect. Clipul de prezentare, la care a lucrat Razvan gratis si pentru care au batut unii cateva sute de kilometri pe banii lor, a fost "sub asteptarile" cuiva. Fiindca a fost filmat pe versantul nordic, cred...

PostPosted: 15 Aug 2012, 17:24 

Bai, Jaggguare, cum le stii tu pe toate ca un om mare... Da, ma, sunt pe mana cu primaru', avem noi o intelegere sa aducem Festul aici in oras si sa ne imbogatim din vinderea gogosilor la unica toneta autorizata din piata. Si da, sunt si actionar majoritar la Valea cu Pesti, tot ce spun e doar pentru propasirea materiala a mea si a mafiei locale. Noroc cu tine, baiat dastept, ca te-ai prins si i-ai avertizat pe toti ca nu care cumva sa-mi faca jocurile si sa foloseasca versantul asta fie si numai pentru a urca spre Europa. Ce noroc are forumul asta cu unul ca tine care stie cum sa puna mana la gura oportunistilor la timp !
P.S. Ii astept pe cei care vor trece peste semnalul de alarma tras de Jaggguar si vor urca pe-aici sa ma injure si sa-mi ceara bani de bucse, pivoti, rulmenti etc.

PostPosted: 15 Aug 2012, 18:24 

Car: Il Duce
Bravo, Jaggguar, ca ti-ai dat seama de schema! Si mie mi se parea suspecta insistenta lui Valak, abia acum am inteles de ce, deci e pe mana cu primaru' din localitate!

L.E. Sa-i fie rusine!

GTA's are very much a 'labour of love'....and a great emptier of our wallets - AO member

Gone:
Alfa Romeo GTV 2.0 TS CUP
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

PostPosted: 15 Aug 2012, 18:34 

Car: 115/960
Enough!

PostPosted: 15 Aug 2012, 18:39 

Simplu şi la subiect. Vom merge sâmbătă şi spre Vidraru sau mai jos strict în măsură în care constatăm că drumul este potrivit pentru maşini Alfa Romeo care au de făcut 2000 km dus întors în siguranţă.

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

PostPosted: 16 Aug 2012, 12:42 

Faptul ca Valak are relatii apropiate cu cei care detin complexul Valea cu Pesti este un castig pentru comunitatea Alfa Club. Nu contest bunele intentii ale lui Valak legate de sugestiile facute de el. Sunt insa doua motive majore pentru care am optat pentru alte solutii. Primul este legat de conditiile carosabilului din zona respectiva (iar aici ma refer si la ruta Pitesti - Curtea de Arges ... care nu este de preferat celei de pe Valea Prahovei) iar al 2-lea este legat de costurile de cazare ale hotelului Valea cu Pesti, care sunt de doua ori mai mari decat cele de la Europa sau Balea Lac.

Alfa Fest 2012 este un eveniment care aduce alfisti din toate categoriile de posibilitati financiare dar si de la distante de cateva mii de km. Asadar recomandarile noastre s-au orientat spre optiunile potrivite nevoilor majoritatii participantilor. Drumuri bune, cazare si masa decente si la preturi suportabile, locuri in care sa putem petrece timpul impreuna. Nu vom putea vreodata impaca dorintele fiecarui participant in parte insa atunci cand organizam un eveniment cautam intotdeauna sa lasam amintiri placute celor care inteleg sa sustina conceptul de comunitate prin alinierea nevoilor personale la cele de grup.

PostPosted: 16 Aug 2012, 12:47 

Car: 156
foarte corect , pe de alta parte e si de bun simt sa urmezi programul organizatorilor , daca ei hotarasc ceva trebuie respectat.
la fel si organizatorii trebuie sa fie deschisi la orice sugestie care pare ok si se incadreaza in orar.

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!

PostPosted: 16 Aug 2012, 18:23 

Razvane, multumesc pentru prezumtia de nevinovatie ! Erau niste contacte la care as fi putut apela, atata tot, dar inteleg perfect rationamentul care a fost urmat si iti apreciez diplomatia.

PostPosted: 16 Aug 2012, 18:38 

Nu uitati sa completati formularul de participare la Alfa Fest

PostPosted: 16 Aug 2012, 21:45 

Car: Stelvio 2.0 280HP
Interesant sa vad cat se discuta pe seama asfaltului. Eu m-as bucura sa vad o discutie legata de ce o sa facem sambata seara. Unde ne adunam toti?. Pentru ca avem exemplul de anul trecut - unde dupa ora 12 nu se mai aducea bere la masa. Mai este o saptamana si nu stim exact unde ne intalnim. Cred ca ar fi bine sa punctam lucrurile importante: piata in care ne intalnim, in ce oras, cam pe la ce ora!

Ex: Alfa Romeo 159 2.4 200HP+ Q-Tronic
Ex: Alfa Romeo 147 2.0 150HP Selespeed

PostPosted: 16 Aug 2012, 22:10 

Car: GT 2.0JTS Selespeed
eu nu pot sa il completez ca nu sunt de acord cu termenii si conditiile ;)
http://www.alfafest.ro/terms/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In quis lacus sed arcu hendrerit egestas non at ipsum. Nunc volutpat dolor id dui gravida ac eleifend lectus tincidunt. Sed vehicula dolor eu mauris pharetra posuere gravida lorem fringilla."

PostPosted: 16 Aug 2012, 23:16 

edx Quote:
eu nu pot sa il completez ca nu sunt de acord cu termenii si conditiile ;)
http://www.alfafest.ro/terms/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In quis lacus sed arcu hendrerit egestas non at ipsum. Nunc volutpat dolor id dui gravida ac eleifend lectus tincidunt. Sed vehicula dolor eu mauris pharetra posuere gravida lorem fringilla."
Nu ai cum sa nu fii de acord cu lorem ipsum!

PostPosted: 16 Aug 2012, 23:32 

Car: 159-Brera-Spider916
SEB Quote:
Interesant sa vad cat se discuta pe seama asfaltului. Eu m-as bucura sa vad o discutie legata de ce o sa facem sambata seara. Unde ne adunam toti?. Pentru ca avem exemplul de anul trecut - unde dupa ora 12 nu se mai aducea bere la masa. Mai este o saptamana si nu stim exact unde ne intalnim. Cred ca ar fi bine sa punctam lucrurile importante: piata in care ne intalnim, in ce oras, cam pe la ce ora!
Anul asta chiar nu am habar de cursul evenimentului insa banuiesc eu ca va fi la fel ca si in anii trecuti , atat vineri cat si sambata seara , cea mai mare locatie , Europa cred ca se potriveste acum ,va gazdui toti alfisti prezenti indiferent de locatia in care sunt cazati pentru :

1.Beutura si intretinerea atmosferei cu zambete ... salut eu sunt ... ba tu esti ala ? - da . - mooama ce vroiam sa te bat cum imi inchipuiam ca esti dar acu vad ca esti de treaba , hai sa bem dreaq ceva :)
2 .Bah , nu va e foame , hai sa vorbim cu astia sa ne dea sa mancam ceva ca inchide cantina si ....
3 .Baaaaaaah , a inchis asta cantina!?! ce facem ? Unu din public zice si altii aproba - Bem ce mai avem ...
4. Stingerea si incolonarea in diverse variante de cazare in functie de cine pe cine mai tine in picioare sau care cum isi mai aminteste numarul camerei

Evident e o varianta glumeata , asteptam ca Razvan sa ne ofere programul oficial < care nu cred ca difera cu mult de cel de mai sus :))

PostPosted: 17 Aug 2012, 08:42 

Car: 156 - The Red Hawk
gabrieldima Quote:
1.Beutura si intretinerea atmosferei cu zambete ... salut eu sunt ... ba tu esti ala ? - da . - mooama ce vroiam sa te bat cum imi inchipuiam ca esti dar acu vad ca esti de treaba , hai sa bem dreaq ceva :)
2 .Bah , nu va e foame , hai sa vorbim cu astia sa ne dea sa mancam ceva ca inchide cantina si ....
3 .Baaaaaaah , a inchis asta cantina!?! ce facem ? Unu din public zice si altii aproba - Bem ce mai avem ...
4. Stingerea si incolonarea in diverse variante de cazare in functie de cine pe cine mai tine in picioare sau care cum isi mai aminteste numarul camerei

Evident e o varianta glumeata , asteptam ca Razvan sa ne ofere programul oficial < care nu cred ca difera cu mult de cel de mai sus :))
:roll2: :roll2: :roll2:
Nu esti normal, Dimache...

Subscriu la cele de mai sus, si tocmai de aceea voi veni. Programul asta se potriveste manusa. :)

Post new topic  Reply to topic  [ 360 posts ]  Go to page Previous 18 9 10 11 1215 Next

All times are UTC+03:00