aiculedtzu Quote:
la anul cu siguranta voi fi prezent la Nurburgring pentru niste ture. Am de gand sa fac un obicei din acest lucru si poate mai sunt si alti doritori pe aici
Daca tot o dam in diverse profit de ocazie sa spun ca asta este unul din lucrurile pe care mi le-am propus sa le fac macar o data in viata(altul ar fi sa merg cu cortul la le Mans
) Vara asta deja am prea multe planuri,dar la anul...tinem legatura!
Alexandrus Quote:
Si total offtopic, BMW M3 cu motor V8 e un soi de blasfemie... M3 a fost mereu cu 6 cilindri in linie.
Nu stiu alexandrusule...eu l-as numi progres.Si stii cum e,asta cere piata.,asta i se da.Suna cunoscut?
Alexandrus Quote:
Despre C63...cred ca e ca un porc cu motorul ala imens pe fata, sunt curios pe circuit ce stie, ca pina acuma nici un C55AMG nu a fost mare brinza pe circuit.
Nici nu cred ca si-au propus inginerii de la AMG ca vre-una din masinile lor sa fie scoata timpi de referinta pe circuit.Altceva urmareste clientul tipic de Mercedes.
Alexandrus Quote:
Lexus, come on, e o Toyota, un people transporter, fie ea cu 400CP sau nu
No,asta chiar e blasfemie.Nu zic,or fi inceput ei ca si Toyote cu alta embleme,dar..ho ho hoooo ce drum lung au parcurs de atunci!!
Spre deosebire de Romania,tara in care mi-am petercut ultimii 5 ani chiar are cultul masinii japoneze,scena masinilor modificate/street racer chiar e dezvoltata,si crede-me,toti boy-racerii viseaza la un Lexus/Altezza
Toti posesorii de Lexus/Altezza sunt foarte pasionati si mandri de masinile lor,lucru pe care cunoscandu-l "first hand" l-am inteles si aprobat.
Masina la care face referire aicu chiar mi s-a parut deosebita.Printre altele,cutia are 8 rapoarte!