Iata ca postez si eu un feedback.
Am avut soft (moderat) de la Tibi pana acum o saptamana, cu DPF on. Am fost foarte multumit. Acum am o teava in loc de DPF si softul a beneficiat de un fine tuning, constand in DPF OFF + un usor tweak spre agresivitate, acum ca masina "expira" liber!
Impresii: Nu exista lag deloc, beneficiez de un raspuns foarte prompt din partea acceleratiei, puterea este distribuita uniform pe toata plaja de turatii iar masina (mai ales de cand am facut DPF off) parca se simte mai... usoara (lucru remarcat pana si de sotie, stand in dreapta).
Este o placere la condus, atat in Buc cat mai ales la drum lung, cand da dovada de rezerve de putere impresionante (depasiri fulger, cu o elasticitate foarte buna - 80-120 in a 4-a = ~5.7 secunde).
Toate cele de mai sus, combinate cu lipsa aproape totala de zgomote - rulaj foarte silentios dat de antifonarea exceptionala a Alfei 159, pun un mare zambet pe fata mea de fiecare data cand ma urc la volan si urmeaza un drum mai lung. Da senzatia ca parca pluteste deasupra soselei.
Efectiv nu simt nevoia de mai mult. Am facut si un mic sprint pana la 200 si s-a conformat destul de repede.