antonelcodreanu Quote:
@Tupac: si tot Base a spus ca va fi ultimul presedinte comunist, pe asta o crezi?
Ei draci. Cum sa fie ma? El nu avea treaba cu Securitatea, remember? Doar ca se plimba asa pe la Anver...om liber deh..de atunci se nastea un super caracter
@Cristi: In primul rand voi cei care ii tineti partea aveti aceleasi "argumente" (pe care ma abtin sa le cataloghez..) universal "valabile": comunistii, mogulii, Voiculescu. Sunteti de mult timp in afirmatii precum vestitele "tonomate" inventate de al vostru marinar, adica sunteti pe "repeat".
Acum:
- legat de plagiat - nu dau 2 bani pe aceasta problema. Personal incin sa cred ca da, a copiat sau ma rog, nu a scris in josul paginii sursele, whatever...sa zicem ca a plagiat. In primul rand nu vad de ce m-ar interesa plagiatul lu' Ponta daca cel al lu' Kovesi, Udrea si restul (oricare dracu ar fi ei - adica toti la naiba!) nu ne intereseaza. Apoi, faptul ca x comisii au zis ca da, y comisii au spus ca nu, este doar o chestiune de razboi ale taberelor. Din cate inteleg, legal, verdictul este cel al comisiei lu' Ponta. Un singur lucru legat de toata nebunia cu plagiatul il atribui ca bun lui Basescu: faptul ca a fost destept sa puna el primul pe tapet aceste chestiuni. Pentru ca intr-adevar, in politica, este al dracu de malefico-eficient.
- Nu stiu, o fi spus si Tariceanu asa ceva, dar nici nu se compara cu minciunile cuplului Basescu - Boc. As mai spune ca rational, in 2008 Romania chiar nu era in criza, adica a mai trecut destul timp pana ce criza ne-a atins. Si spun din experienta personala, am facut o casa in perioada respectiva, nu era nici urma de criza in constructii (una din cele mai afectate ramuri mai apoi) in acea perioada. Ba din contra, era chiar varful boom-ului la noi..
- Chestia cu atac la institutii, lovituri de stat, deja nu am nervi sa stau sa incerc sa te conving ca nici vorba de asa ceva. Minunata CC pe care o tot ia Base in brate de fiecare data (care CC numai etalonul dreptatii si justitiei nu ar fi in mod normal in Romania unde numirile sunt....ce sa vezi...politice! wtf?! ), a si concluzionat de altfel ca nimic din ce s-a intamplat (lovitura de stat, lovitura de stat!
) nu a fost neconstitutional! End of story. Deranjeaza ca USL-ul s-a miscat foarte repede. Eeee...asta e, ghinion.
- Da, sunt de acord cu ce s-a intamplat. Repet, CC a decis ca NIMIC nu a fost neconstitutional.
- Nu il suport pe Voiculescu, dar da, el este raul suprem, adversarul lui Base. Ca sa vezi
. Nu stiu ce dosare penale are, nu ma intereseaza, daca are si e vinovat sa se duca la baschet sanatos 100 ani. Cum sa spui insa ca se sustrage de la dosare penale prietene? Tu ai habar ce spui? Poate ai uitat in mainile cui este Justitia, Parchetul, DNA-ul, STS-ul, Serviciile ??
- Vantu daca e vinovat sper sa stea si el 100 ani pana l-oi scoate eu de acolo
sau mai bine, cei care au ramas pe drumuri din cauza lui (ma rog, si ei super prosti..). La Bombonel mi s-a parut insa o facatura de dosar. Probabil ca merita sa stea multi mai multi ani in puscarie pentru alte chestii grave, dar repet, nu pentru rahatul asta in care a fost condamnat. Nu mai vorbim insa de haituiala la care a fost supus in perioada anchetei..
- Ce schimbari ale regulilor prietene? Decizia prin care CC i s-a dar doar putere de avizare consulatitiva este in fapt revenirea la activitatea CC de pana in 2009, cand era EXACT LA FEL. Prima data cand Base a fost suspendat, nu a fost treaba de cvorum, nu era necesar (vezi si declaratia lui din 2007), era bine cu majoritatea. Acum nu mai este, ca nu ii mai convine lui Base. Cristi, tu te auzi vorbind?
Intrebare pentru fanii marinarului: daca am fost ales cu majoritate (fara cvorum), de ce pentru a fi demis ar fi nevoie de cvorum?? Daca la ORICE alte votari (parlamentare, locale, etc) este bine si ok cu majoritate, de ce acum la demitere ar fi ALTFEL??
Hai sa vedem si noi raspuns in spiritul flacarii democratice !