Multumesc tuturor pentru urari si aprecieri.
@mv_andrei,multumesc pentru toate informatiile.
Referitor la rezolvarea problemelor de la timonerie,chiar ieri am comandat la Italoparts urmatoarele componente cu denumiri extrase din fisa de comanda:
“FERMAGLIO” cod 46827488, mod de ambalare 10 buc.
“BUCSA” cod 46768698, mod de ambalare 5 buc.
“BOCCOLA” cod 46467103, mod de ambalare 5 buc.
Gear selector plate-„ SUPPORTO” cod 46759824,cantitate 1 buc.
Astea consider ca sunt componentele vinovate de faptul ca nu revine la punctul mort complet spre tr.3/4 si levierul are joc cand e in viteza.
Daca nu se rezolva jocul mare al levierului cand e in viteza o sa comand tot suportul de plastic.
Pentru detaliere,mai jos link pentru vizualizarea tuturor componentelor timoneriei:
-se da click pe fiecare poza si apoi pe codurile din tabelul alaturat pentru evidentierea pozitiei fiecarui reper.
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD ... &DRW_NUM=2 pentru vizualizarea componentelor timoneriei.
Chiar daca “boccola” sunt destinate pentru reconditionarea suportului de pe cutia de viteze,am optat sa le comand si pe acestea impreuna cu un suport nou,in ideea ca il reconditionez si pe cel actual (curat ax,gresez cu vaselina pe baza de litiu si inlocuiesc saibele) si il tin de rezerva.
Datorita modului de ambalare impus in comanda,o sa raman cu o gramada de piese pe care pot sa mi le fac sirag pe care sa-l agat de oglinda.
Daca e cineva interesat o sa am disponibile urmatoarele:
“FERMAGLIO” cod 46827488, cantitate 8 buc.(folosesc 1 buc si tin de rezerva inca 1 buc.)
“BUCSA” cod 46768698, cantitate 3 buc.(folosesc 1 buc si tin de rezerva inca 1 buc.)
“BOCCOLA” cod 46467103, cantitate 1 buc.(folosesc 2 buc si tin de rezerva inca 2 buc.)
Scartaitul apare la o cursa scurta a suspensiei si nu e omniprezent .
N-am avut timp sa o duc la un test de articulatii si amortizoare,o rezolv in perioada urmatoare.
E posibil sa fie de la bratele superioare ,dar oricare ar fi cauza trebuie sa o elimin.
mv_andrei Quote:
Sa intelegem ca tu conduci RX8-ul si doamna conduce 147-le !?
Alfa e aleasa pe sufletul meu si e masina de zi cu zi a sotiei
.
Pentru asta,seara de seara are sarcina sa raporteze toate simptomele/problemele
.
Eu ma deplasez zi de zi cu un sinistru bus Santa Fe cu o motorizare care isi are originile in utilajele agricole,noroc ca e automat .
RX8 e pentru cura de dezintoxicare Diesel si il folosesc ocazional,in special la drumuri lungi.
dcmilitaru Quote:
Intr-o zi am salutat-o pe soferita, dar s-a uita cam ciudat la mine.
Da,mi-a povestit
.
Ba chiar s-a simtit la un moment dat urmarita,dupa care si-a dat seama ca era vorba tot de o Alfa si a avut mustrari de constiinta ca nu a raspuns la salut
.