It is currently 31 Jan 2025, 08:49

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Debitmetrul de aer
PostPosted: 27 Feb 2007, 15:56 

Salut baieti, sunt nou pe forum dar din pacate nu v-am prezentat alfa mea ca merg destul de mult si rar e curata sa-i fac niscaiva poze....in fine. Motivul pentru care am facut topicul e debitmetrul de aer...dragul de el care nu vrea sa mearga... de fapt ce sa-i ceri ca atunci cand a scos alex mirica filtrul vechi sa-l schimbe curgea praful din el...si ce nu era in filtrul acela. Problema este ca m-ar interesa daca se poate remedia problema fara sa-l mai schimb in sensul k poate e doar imbaxit cu mizeria care a trecut de filtru. Daca nu asa cam cat e unul nou daca imi poate spune cineva care a avut aceeasi problema si l-a schimbat... Daca ma poate ajuta chiar Alex M. cu un pret estimativ pt piesa si manopera...
Astept raspunsuri cat mai repede ca sa nu mai sufere alfika mea.

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 16:04 

Salut! bun venit pe forum!
Si eu am avut probleme ci debitmetrul. Nu cred ca se poate remedia, decat prin schimbare. Eu am facut greseala sa cumpar de la un magazin de piese auto cu 830 lei, pe cand gaseam la Alex (sefu') la un pret mult mai bun.
Multa bafta!

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 17:17 

Alex_Alfa Quote:
.....facut greseala sa cumpar de la un magazin de piese auto cu 830 lei....
numai atat ?
Cunosc pe unu care a dat aproape 1400 RON :wallbash:

@MainEvent : cum a mentionat si antescriitorul meu, singura solutie este inlocuirea debitmetrului. Nu se repara. Costul debitmetrului pe piata in afara de reprezentanta este undeva la 160-180 EURO. Adminu` stie mai bine.

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 18:16 

Car: 156 - The Red Hawk
Tre sa imi dai seria de sasiu prin PM, ca sa iti pot da un pret. Ultimul debitmetru vandut (original Bosch) a costat 510 RON :P

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 18:40 

Alex_Alfa Quote:
Salut! bun venit pe forum!
Si eu am avut probleme ci debitmetrul. Nu cred ca se poate remedia, decat prin schimbare. Eu am facut greseala sa cumpar de la un magazin de piese auto cu 830 lei, pe cand gaseam la Alex (sefu') la un pret mult mai bun.
Multa bafta!
Sa stii ca la magazinele de piese conteaza foarte mult importatorul.Am sunat la o firma specializata pe piese auto pt straine sa intreb de debitmetru si primul pret a fost in jur de 900RON nu stiu exact pentru ca atunci cand am auzit prima cifra nu mai contau si urmatoarele pentru ca mi s-a parut exorbitant pretul.Si din "greseala" am intrebat daca nu au de la alt importator mai ieftin si.... bling bling :idea: :idea: ...a gasit unul cu 450 RON.Am auzit chiar ca preturile se negociaza, asa ca trebuie sa perseverezi si sa tragi de pret cat poti.

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 22:57 

Sa nu iei decat Bosch.
Nu e reclama, dar eu am schimbat 2 debitmetre alta marca (unul "meat & doria" iar altul nu-mi mai aduc aminte ce firma), si nu mergea deloc bine motorul. Nu insist asupra simptomelor, cert este ca am pus frumos mana si am dat banii pe un Bosch.

La BMW am patit la fel, dar cel putin acolo mi-a zis baiatul de la magazin ca a 2-a zi o sa vin cu el inapoi, si cand am revenit nu i-am mai dat decat o diferenta si am luat unul original.

Deci, daca aveti timp si bani..... jucati-va. Sau invatati din prostia mea. :lol:

Last edited by dcmilitaru on 02 Mar 2007, 21:47, edited 1 time in total.

Post subject: loc de dat cu capul
PostPosted: 01 Mar 2007, 11:27 

Eu sunt aia care a dat 1400 ron pe debitmetru....asta inainte sa ii cunosc pe baieti, si sa imi spuna Alex M care e pretul le el. Sincer , parerea mea...si nu e reclama mascata...fa-le la Alex. Daca cineva se pricepe , el e ala si e si foarte corect. Asa ca lasa cautarile in alta parte ca nu merita. Si nu uita ca mai ai un avantaj....poti sa il tragi de urechi mai usor daca nu iti convine ceva :lol:

Post subject:
PostPosted: 01 Mar 2007, 11:51 

@ramy : bine ca suntem doi ... cu 1400 ron/debitmetru` :lol:
Asa a fost sa fie. Oricum ... :kiss:

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 06 Mar 2007, 11:04 

Am inteles de la un prieten ca se gaseste in magazine doar senzorul de la debitmetru, insa nu era sigur ca si la alfa.....deci cutia de plastic ramane aceeasi daca este intacta(fara fisuri, etansa).Cu asta cred ca am spus totul! Daca reusesc asa, ies mult mai ieftin....de ce sa platesc 100 lei sau mai mult si pe cutia de plastic care oricum cred ca e buna de la asta vechi.Merita incercat oricum.

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+03:00