Alfa-Patricia Quote:
am aflat pana la urma de toate problemele alfei...se pare ca juma' de motor este dus
( toata distributia, tacheti, supape, semeringuri, chiuloasa...)
toata chestia e ca inainte sa-mi aduc masina din Ungaria, am dus-o la un service sa-i faca revizia sa-i schimbe tot ce treb. schimbat cand iei o masina SH ..ulei, filtre, cureaua distributie, role etc. ..si acuma aflu de la astia de la service k de fapt la masina asta in afara de consumabile nu i s-a schimbat nimic de nu stiu cati ani
.. a cedat cureaua de distributie si acuma toata reparatia a zis k o sa fie in jur de
45 mil. din care 30 numai piesele ... chiar asa scumpe is piesele alea?..daca as face comanda la Bucuresti(alfa shop) cam cu cat ar fi mai ieftine ..sau tot preturile astea s?
suna la 0749160001 si vorbim ce se poate face,la ce spui tu aici s ar putea sa ti fie mai bine sa i pui alt motor cu totul,depinde de ce stricaciuni s au facut inauntru,oricum la alfashop preturile sunt mai mici decat cele din magazinele din tara,facem niste calcule si vedem cum iesi mai bine.
te rog spune mi motorizarea ,an fabricatie sau cel mai bine seria sasiu din talonul masinii pe PM