Salut. Am un subwoofer Sony XS-L1235D4, dar avandu-l in posesie de vreo 10 ani am pierdut foaia lui cu specificatii, dar din cate imi amintesc incinta minima pt el e de 20l. Are 12" in diametru, se recomanda folosirea unei incinte inchise. As vrea sa fac pe comanda o incinta compacta pt el avand in vedere ca portbagajul de alfa 156 e mic. As vrea ca incinta sa aibe urmatoarele dimensiuni: L90cm l20cm h37cm, asta e spatiul masurat in portbagaj in care vreau sa incadrez incinta. Spatele trebuie sa vina usor inclinat ca sa vina fix pe bancheta din spate lipit. Dupa calculele mele, la dimensiunile astea incinta va avea 44L ceea ce cred ca e ok pt difuzorul meu. Ca si pozitionare vreau sa pun difuzorul in stanga incintei, statia in dreapta, iar condensatorul in mijloc. Credeti ca e buna configuratia gandita de mine sau ar trebui modificata?
Incinta pe care o am acum la el este MNC, am cumparat-o din magazin nu stiu cati L are dar nu prea e compacta si nu sunt multumit de ea, este inchisa. Pt acest difuzor cum se recomanda incinta inchisa sau bass reflex? As vrea in vara asta sa schimb si difuzorul dar incinta sa ramana aceeasi