mugurel Quote:
sau cauti un apartament intr-un cartier nou , cu paza si esti linistit macar cat esti in fata blocului . oricum , parerea mea e ca nu in fata blocului e problema .
marea problema e in mijloacele de transport in comun si in trafic , daca esti sofer . Ca sa nu mai zic ca te poti arde si in club , in parc , la piata , etc .
ca fapt divers iti zic ca mai demult cand stateam cu chirie am gasit ceva intr-un bloc lipit de o sectie de politie . eram super incantat ca voi dormi bine si fara griji ... pe draq . veneau cacanarii noaptea si ii anuntau pe portari cu sirena sa le deschida iar cateodata cu manele tot prin statie . jur . iar betivi si scandalagi se adunau in fiecare zi si noapte la poarta .
intr-o noapte mare blana ce aud jos la bloc ... unul cu un 307 era urmarit de un cefos cu un S si dadeau ture in jurul rondului din fata sectiei ... saracul din 307 a sarit sa intre in sectie doar ca poarta era inchisa
... deci si-a luat omor in fata sectiei ca cefosu` era rupt de nervi . iar gaborii nu au iesit decat dupa vreo 5 min si nu au mai avut decat sa il adune pe fraier de pe jos .
Tot in acelasi registru, iti spun o patanie ce are leagtura cu cartierul dar care s-a petrecut in Rotterdam. Sotia parcheaza in spatele blocului si avand sechele din Romania, ii spun sa mute masina mai tarziu cand se elibereaza vreun loc in fata blocului. Coboara sotia si, stupoare, masina nu mai era. Disperare, plansete, cauta masina. Eu turbam in telefon nefiind acasa. Alaturi de strada un parc si in parc niste personaje dubioase la prima vedere. Se apropie de sotie, o intreaba ce s-a intamplat vazand ca plange in hohote, aceasta le explica paralizata de frica si ei foarte calm spun sa sune la politie ca sigur a fost ridicata(masina) si i-au dat asigurari ca acolo NU SE FURA si ca nu s-a furat nimic. Binenteles ca masina fusese ridicata pt. ca scumpa mea sotie parcase pe loc de hadicapati. Ideea la care am vrut sa ajung este ca, cateodata impresiile despre anumite lucruri sunt preconcepute. Dar cu toate astea nu putem fi "flower power".