Pam pararammmmm ... Finally am facut rost.
A mers tatal meu azi dimineata al cumparaturi si a trecut pe langa un magazin de metalo-chimice. A gasit furtun pe diametrul respectiv, am probat daca intra in bifurcatia de plastic de sub capitonajul capotei, intra ok.
Dar, un mare dar, eram langa o Drogherie cand am probat furtunul respectiv, si am intrat inauntru, intreband "drogherita"
daca nu are ceva asemanator.
Imi scoate femeia o punga de urinat, stiti voi de aia de v-o indeasa in ...... vai mama
... Eh .... E super bun furtunul de la punga de urinat.
Eu fac urmatoarea faza, daca si voi veti trece prin aceiasi patanie:
1 Furtunul are un capat de intra in ... si unu de e lupit de punga
2 Capatul cu conul de intra in ... il taiati
3 Capatul unde intra in punga este lipit la cald si are peste furtunul normal o cupla, cu diametru mai mare putin
4 Decupati pe langa cupla punga de plastic, ramanand acel manson mai gros
5 Puneti cupla respectiva peste capatul furtunului care v-a ramas pe masina si sta impecabil, intra un pic fortat.
Ati rezolvat problema, simplu, estetic, numai ca mare grija la lungimea furtunului, el nu mia are forma de spirala pe care o avea originalul, eu acum sa vad, ori fac cumva la cald furtunul, il infasor pe ceva si il incalzesc, cand se raceste tinandu-si forma, ori il taiati la limita ca atunci cand ridicati capota sa nu vi-l smulga si il lasati asa....